Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzesci mi je komentar Milojka Pantic (C.Zvezda-Partizan) Evo izlaze Partizanovi igraci... a evo i nasih. ´hahaha
Baho je prvi neobkjektivan, kad je lani prenosio za Hayat real:barcelonu, toliko je navijao za real da sam morao prebacit na hrt 2 da gledam, cak je u 70 minuti kad je barca imala posjed lopte 75% govorio real ovo moze stici, real mora mijenjat trenera ne valja, nek udje guti bla bla, nervirao skroz i ne pondosim ga od tad.
E cuj Šebić novinar dao izjavu pa momak juće poce da radi nezna ni nabrojati sastave i kao njega treba pitati za neko iskustvo hahahah decko samo cita novine to svako moze dajte ljudi pitajte iskusne a ne neke pelenke
Nabijem na tuki i tebe i \"oslobađanje\" republike i igricu i mamu ti.
Oprostite unaprijed na spamu ali eBiH treba tvoju pomoć u oslobađanju Ako se želite malo maknuti od svakodnevnih životnih problema, preporučam da probate igrati najpopularniju onlajn strategiju e.Republik. Virtualni paralelni svijet baziran na realnom životu, potpuno je besplatna a registrirati se možete na sljedećem linku: http://tinyurl.com/REGISTRIRAJ-SE Važno je napomenuti da prilikom registracije trebate unijeti važeći e-mail na koji dobijate link za potvrdu registracije nakon čega možete početi igrati. Od trenutnih zbivanja mogu izdvojiti grčevitu borbu za oslobođenje eBosne i Hercegovine. Sve naše regije osim Brčko distrikta su pod okupacijom te nam je potreban svaki igrač da se oslobodimo! POMOZI I TI eBOSNA I HERCEGOVINA TE ČEKA!! Možete pogledati prijašnji članak promocije ove igre u jutarnjem listu: http://www.jutarnji.hr/online-svijet--virutalnu-hrvatsku-napadaju-virtualna-madarska-i-srbija/320559/
Ligata je stvarno objektivan hahaha. Dno dna od sportskog novinarstva.
Ljigata objektivan,o Bože!!!!!!!!!!!hahahahahaha
Možete vi brisati, to govori o vašoj staljinističko-gebelsovskoj \"demokraciji\", ali ja ću ponoviti: marijan mijajlović (namjerno pišem malim slovima) je obični šljam čija je jedina \"kvaliteta\" spremnost da postane po.tur.če. Vi takve volite, a jednog Nemanju Kusturicu, umjetnika svjetskog glasa, mrzite i pjenite na spomen njegovog imena. Daleko ćete dogurati s takvim kriterijima.
Mladen Delic: 1. (Utakmica Argentina-Holandija, pred kraj utakmice pri rezultatu 1:1): Ako se utakmica zavrsi 1-1, igrace se produzeci, pa ako i onda ostane nereseno, nova utakmica ce se igrati u sredu... ja imam avionsku kartu za ponedeljak... da li ce oni meni dozvoliti da promenim kartu... kako cu ja da se vratim?
Muhamed Govorna Mana Bikić pobijedio Chuk Norris-a u brzini gutanja riječi, pa i čitavih rečenica!
Bakir Tiro bivši fudbaler!? gdje on igrao??? u F.K.Sloboda-Švrakino selo!?
Bas kao sto vi volite Emira a ne volite Marjana! Vi cete bas daleko dogurati!
Ligata je je najveci navijac zelje i to je tako preofirno u njegovim tekstovima da nije zalosno bilo bi smijesno. Narocito kada ocjenjuje koliko gladalaca ima na Grbavici, pa me nekada prosto stid kada sutra citam u novinama da je digao pisutnost na stadionu za 1,2 hiljade gledalaca.
\"Ljubimac bh. publike, Marjan Mijajlović\"... Jedina kvaliteta tog smeća je ta što je bio spreman biti pot.ur.če, niša drugo. Vi takve volite, a svjetskog genija Nemanju Kusturicu, kome ste jučer lizali pakšu, ne volite. Daleko ćete tako dogurati, nema šta!
hahahahahaha,,sjetih se baš..Milojko Pantic...do suza ! Cini mi se na drugoj strani da je slično izjavio i Nedjeljko Kovinjalo,ali kao Partizanovac !
e cuj ligate,ne mrzi Sarajevo..
Moze li mi neko dati link sa utakmicom A. Villa-Man City? Hvala. Sto se tice novinara, vatreni navijac (nekog kluba) ne moze biti objektivan, ali samo navijac moze. Kada je u pitanju reprezentacija, novinar i treba da bude vatreni navijac zemlje za koju izvjestava. Link, pls! Tnx :)