Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je moj caca konj,onda ti se taj konj opstio sa tvojom primitivnom mamom MIKI
Treba biti realan, Madjarska je najbolja vaterpolo reprezentacija na svjetu i tu nem rjeci. Jest da su SCG bili blizu ali Madjari su ih dva puta dobili i to je kraj. Srec ili nesreca to je druga stvar. OI gotove i bivse republike YU su osvojile sve ukupno 10 medalja kao i svake olimpijade. Slovenci u pojedinacnim sportovima dobri Hrvati im se prikljucuju u pojedinacnim i normalno u rukometu a Srbi u ekipnim i streljastvo. Tako da se svodi na isto. A nasi sta da kazem o nasima, dobro je da su imali para i da budu tamo, cisto sumnjam da je iko i ocekivao ista vise, o medalji da negovorim. Kod nas je jos uvjek vazno je ucestvovati. Sportski pozdrav
pa ja šta je nego sreća? to što ti mrziš srbe, to je druga stvar. a realno SCG je zaslužila zlato
Znaci, ti tvrdis da su tri uzastopna gola Madjara u tri minute postignuta iskljucivo zahvaljujuci sreci. Blago glupima.
ma neznam jeste li gledali tekmu ovi madjari su srecni ,3 min do kraja voi iz sicg vodilisu 7:5 ali madjari su iskoristili greske sicg i dosli do izjednjacenja i zadnji napad neko iz publike je koristio sudsku pistaljku i ovaj kreten misleci da je tekma gotova opali onako bezzezee po golu vise iz bijesa hahhaha i madjar odbrani .... sve u svemu madjari su srecniji nego spretniji i odbranili su zlato..
miki glup si na mamu
naprotiv, bas zato sto nemaju more dobri su u bazenu
Ovo je veliki uspjeh Madjarske s obzirom da oni nemaju more....
ZA ELI: ćaća ti je konj !!!
Neka pobijedi i Burkina Faso, samo ne vlaška paščad!
komju,kakve veze sportasi imaju sa tim
Nek samo nije pobjedila SCG.Razlog zašto tako mislim i osjećam je što sam gledao jednu njihovu odbojkašku partiju na kojoj su navijači pjevali " od Topole pa do Ravne gore".
srećo, ima li te