Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja razumijem sto smo mi losi po imenima nikad gori,al Srbija je po imenima pa bas dobra ekipa
hahahahahahaha
Pa da im pogledas prvi sastav protiv madjara, sem milinkovic-savica i mitrovica ostala imena bas ne odskacu po zvucnosti. Sve je to napuhano.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ipak, sagledamo to malo realno. Oni su drugi na tabeli, šanse su svakako dobre, a mi? Ne trebamo se veseliti tuđoj nesreći, imamo dovoljno problema u našoj reprezentaciji. Mi nemamo ništa od toga hoće li Srbija biti prva druga ili zadnja.
E sada ce aca jehbati mater "prijatelju" orbanu!!!
znači nejač,,😁😁😁😁
Bilo je i Madjarskih zastava sa nadpisom Szabatka u prevodu Subotica sto li to 🤔
od kad Piksi opsova Šiptarsku majku Švajcarcima, sve krenulo nizbrdo... koji jad od čovjeka
Nije problem poraz, nije problem ni zalaganje igrača, plasman će Srbija vjerojatno izboriti. Ali je OGROMAN problem što, nakon što se plasira, neko smatra da bi ekipa sa ovakvim igračima trebala igrati polufinala ili finala - to je već stanje svijesti za potražiti liječničku pomoć.
E Piksi legendo negdje skripi, trebali bi da derete sve redom
Uvijek je lijep gledati kada gubi bagra sa karpata koju su turci yebali 500 godina.
Malo je falilo i srece istina, ali srecu treba zasluziti. Prelosa igra bez lopte, previse staticno, losa komunikacija i vjecito gubitnicki mentalitet u fudbalu. Vjerovatno cemo otici na euro, ako Crna Gora ne iznenadi, ali i tamo vjerovatno samo revijalno
Vazno je da smo Mi,najveci jadovi trenutno u regionu.
da li ce biti oboren novi rekord, 26g. bez eura.
portugala? zar ne igrate s crnom gorom?
Kakvi su ovo tamnoputi međero
Mogao im je dodo zavrsit da uzmu 3 boda
Pa u ljudi je stadiončina 67000, mi nismo nigdje prispjeli ni po čemu!!!
mitrovic 10 kila viska haha
Uzmu li Crnogorci bod u Beogradu idu dalje 100%