Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj komntara za povratit. Bravo Lorens, a vi ostali bolesnici sta ste vi postigli u zivotu osim sto pljujete, fuj pogan jedna
Komsije u ziriju, pobjednik se unaprijed zna, cirkus 100%, kao i sve drugo u ovoj zemlji. Sta je to u zivotu uradii ovaj Emir Balic, naravno nista.
svaka cast legendo na ovoj gesti
Kakav je to uspjeh u zivotu, zavrsi fakultet pa to posveti sinu, stoko neradnicka radite nesto
pa moze li i'ko osim Mostaraca pobjediti, dragi su mi pravo ali ovo je preseravanje. Pa ispade ne zna niko drugi skakati lastu, ako je tako onda zabranite da ucestvuju ljudi van Mostara !
pa ne znam sta hoces, ako neko skoci bolje pobijediti ce, a i slijep vidi da je Listo najbolji
pa jesi li gledao?
Lorens knjiga od dvanaest lista!
Ubuduće skači sa Pelješkog mosta
pa jeli to on ne obecava vec nekoliko godina zaredom? Kao politicari ;)
Lorens od Hercegovine!