Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pu pizdo americka. Otac vas yebo, sve go šljam, lazov i manipulator...
Ma ja...od 400+ sportista nadje se jedan debil, kompleksas, lik koji je htio skrenuti malo paznje na sebe jer je Phelps zvijezda br.1 i sad ti tako za sve njih. Takvi stavovi su rezultat samo toga sto su dosadili ljudima da su uvijek najjaci i najuspjesniji!
eh sad sve...
amer ubije covjeka bilo gdje na svijetu i samo kaze izvini mada i to u vecini slucajeva ne kazu i to je sve ok i normalno ccc
A oni sto mrze Amere, i ovdje na ovom portalu i u Brazilu, mrzice ih svakako. Ko sto neko vec rece, to ima puno vise veze sa najjednostavnijom ljudskom zavisti nego bilo cim drugim. A Lochte jest vazda bio papak, i nikad ni blizu Phelpsu u bilo kom smislu.
Jeste slago. Sto se izgleda desilo je da su dosli pijani, galamili, lumpovali. Nistra strasno. Odvalili neki plakat sa zida, popisali se u bocnoj ulici. Na to je doso "security" tip, izvadio pistolj i trazio da plate 20 ili 50 dolara (razni izvori razlicito trvrde) za taj plakat. Znamo svi da je to puno vise nego sto je plakat kostao. Sad je li lagao, jeste. Je li security imao pravo da vadi prijeti pistoljem radi takve sitnice? Nije. Krivica je na obje strane. Izvinjenje je na mjestu.
Lochte ubi se.
Treba njega malo u onaj Filipinski zatvor jedan mjesec dana
kao jeftin americki film, ono skolska bahata sportska zvijezda i njegovo drustvo
Izvinjaji se materi!
Izvinjaji??? Iz koje si ti selendre ispuzao?
nisi bio neodgovoran nego si naj obicni lazov
nek si mu rekao
".......izvinjavam zbog toga što sam skrenuo fokus sa mnogih sportista koji su došli ispuniti svoje snove." eh eh, odatle mi dodji, radi toga si to i uradio da budes u centru paznje, jer pored Phelpsa se neprimjetis......bruka.
Ma nije, brate Ibro. Napio se ko majka i napravio malo belaja. Nije ubio nikoga. Dajte ohanite malo.
hajde plivaj za nas, sve ti oprosteno da i mi barem jednu medalju cvaknemo umjesto sto se ubismo od selfija na olimpijadi
Oprosteno....kad mogu rusima oprostit Doping sto ne i tebi bajku....hebes ovakve OI