Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast,dosta vise seljobera,kad moja bosna ne moze ima ko moze i zna
htjeli mi to priznati ili ne Zrinjski je najbolje uredjeni sportski kolektiv u BiH.
Ponovo, ruku na srce, najorganizovaniji klub zadnjih par godina, za primjer ostalim klubovima u drzavi kako raditi. Svaku godinu imaju jak roster bez obzira sto nema trofeja, i kako sam cuo nikom ne kasne plate, sve je pod konac. Cestitke Zrinjskom! Nek je i Mile pao 👍👍
Izborna godinu pa fali Miletu para za kampanje
Dragan i Mile se odavno dogovorili hehe :D
Posteno su uzeli i u fudbalu a u kosarci je Igokea vise dosadila. Je li u ABA lgu ide samo jedan ili oboje?
@saltcity promocija u aba ligu se postiže preko aba 2
@:CAE: a ko onda ide u ABA 2? Je li imaju neka pravila ili ce svake godine odredjivati ko ce u kvalifikacije? Kakav je motiv uopste igrati neku ligu, ako bez obzira na plasman moras zavisiti od drugih?
Hrvatski športski klub zasigurno trn u oku mnogima u BIH, ali evo dokaz su da vole BIH i vidis kako se bore i osvajaju titule... jednostavno zdrava zajednica, uprava i jaki sponzori.
To je bosanskohercegovačkii klub iz moje Bosne i Hercegovine, možeš ti njemu prišivati, njemački, hrvatski, srpski, itd, ali zna se odakle je i kojem savezu odgovara. Što ne bih navijao za klubove iz svoje zemlje? Bez obzira kako se zove... U pokušaju da napišeš dobar komentar, opet si napravio podjelu... bolje da nisi ni napisao ništa.
@BihacBosnia Pa na grbu mu piše Hrvatski športski klub koji je naravno iz BIH šta je sporno... problem je što bi Bošnjaci još i odlučivali kako ćemo se zvati pa ne mjenjamo mi nazive 3-4 x kroz povijesti...
Igor Dodik gdje si seljoberu
Kad je Dodik mogao halaliti Čoviću Bleiburg, šta mu je onda dati titulu tamo nekakvog prvaka u košarci koju niko ne prati.
Dodik pustio u sklopu koalicije za rušenje države. Kakav Zrinjski. Jedini pravi KK u BiH je Igokea.
Dogovor Dodik-Čović
Dogovor Čović-Dodik
da li je u redu da jedan narod pobjeđuje u svim sportovima?
Premier Kladionica sampion!
Ebe ovaj Zrinjski sve redom 😂😂😂
Dodik na aparatima
@kivra Dodik pustio.