Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi na taliban-x majmune lojavi pa ces biti na svom umjesto na mom!
možda ga interesuju pare,a ne novac,dosta nam je tih seratora iz hr i srb,a i ovi četalji i ujke neznam šta traže na našem portalu.
Nisi dobro procitao.Ja nisam rekao da je tacno nego U VECINI. Ovo je iskustvo prije 1990 god a poslije je druga prica sta ko voli to je tvoj problem.
To uopce nemora biti tacno evo ja sam sluzio vojni rok u Somboru i volim taj grad i Vojvodinu i pored svega sto se izdesavalo na ovim prostorima. pozdrav!
U vecini slucajeva ko je sluzio vojni rok u nekom gradu,taj vojnik nesimpatise taj grad. Nego treba vjerovati A.Petrovicu zato sto vodi porijeklo iz BiH. NJegov otac je rodjen u Zagori opstina TREBINJE ,gdje su dolazili kod svoje babe i rodbine u posjete.
Aco, Aco, e, e, e!
Aco je sluzio vojni rok u Tuzli, ali naravno to vi ne biste ni spomenuli....
@gudelj Dosadan si sa glupim komentarima, ako nemozes bez vrijedzanja nemoj ni dolaziti na stranicu da zagadzujes
pitaj svoju mamu u vezi bosanskog jer je imala puno prijatelja bosanaca...:-)
ako kazem baliye onda to valjda znaci bosnje ili bosnijake.... trebal da ti nacrtam. na kurs hocu rado ako ce i tvoja mama samnom samo ne znam kakav bosanski jezik spominjes. imas li neku rijec na bosanskom koju bih ja trebao da naucim a za koju mislis da je ne znam?
ja, recenice:\"Ne voli oni ni sami sebe a kamoli druge!\" Koji ti jezik geovoris, ili si bosnjake pomijes´´o sa Aljbanci?:) u njemackom Aachenu od 26.02 pocinje novi kurs Bosanskog, Hrvatskog i Srpskog II! Da pitam imal jos slobodno mjesto i za tebe?? a predaval bi vam Dunja, dunja, Dunjica......:) Vozdra
Kaže \"tenderbeg\" ne mere prije Sirijca.Njih dvojica su inače doktori za košarku.
Bjezi ba Aco od baliya skocice ti na nos. Ne voli oni ni sebe a kamoli druge.
bilo bi to super, fakat...
DOPUNA ZA MOB PREKO FB http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/group.php?gid=266052309755&ref=mf