Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cheka15 da si malo pratio znao bi da je lebron izjavio kako mu je zelja da predje u knickse. naravno to je sve sljedece sezone jer mu tada istice ugovor u tekstu iznad ti fino pise. a shaq se odigrati jos samo ovu sezonu ne moze on vise. i ja tipujem da ce orlando biti prvak, ali ako im ostane hedo. GO KNICKS!!!
ma kakvi lebron i bosh u knickse,cleveland doveo shaq-a,a boshu tek sljedece godine istice ugovor...sad ce orlando sa VC da osvoji titulu,i carter ce napokon osvojiti prsten.legenda ziva,carter najbolji igrac i zakucavac svih vremena!!!
auuuuuuuu orlando ubitacan!!!!
bit ce zajeban orlando. ovi sotali se svi djaba nadaju, jer vec se zna da lebron i bosh dolaze u knickse. mozda dadje i jos neko, pa ce onda da udljedi dominacija. GO KNICKS!!!