Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma cista senzacija od naslova, Jusuf 100% igra za BiH u kvalifikacijama pustite supljake
PA gdje sad da se ne pojavi,kada je najpotrebniji,koji su ga ku.ac zamamarli da igra za mlade,kada su znali da je ovo vaznije.Joj Bosno nema te nigdje.
ja ne kontam fakat sto se uopste forsirao za ove tekme sad, mogao je po cetvrtinu odigrati i zdravo, samo se nadam da nije suplja i da ga iz nugetsa ne ucjenjuju nesto.
A moguce je i to,mozda ga oni traze "friskog"
Juka nece sad u Ljubljanu s reprezentacijom od 01 do 06 avgusta. 100% sigurna informacija. A ponio se kao dijete kome je vec slava udarila u glavu i zao mi je zbog toga.
Samo se nadam da ce igrati sa njim imamo pravo dobru ekipu, Nurkic nam je potreban!
We are the champions my friend..... http://www.avaz.ba/tehnologija-i-nauka/nauka/bosanci-i-hercegovci-su-najobdareniji-u-evropi
Ma kakva ucjena. Pošteno bi bilo da u tom slučaju kaže gospodo draga ovi iz Denvera ne daju da igram i za mladu i seniorsku repku i fertik. Svako normalan bi to razumio, jer na kraju balade Denver ga plaća i sviđalo se to kome ili ne - ON JE NJIHOV IGRAČ. E sad, stvarno se treba pitati da li je on baš morao odigrati sve utakmice, sve četvrtine itd. u toj mladoj repki. Jbg. pošteno bi bilo i od KS BiH da ga malo "pričuvaju" i za Denver a i za sebe ??!!
100%umoran
Ne smije izjaviti da je umoran. Sta bi Teletovic trebao reci koji je odigrao 90+ utakmica
Pa bas zbog toga. Momak ima 20god puca od snage i vec se zali. Usto, igra jako malo u Cedeviti svega 15mpg u neuporedivo slabijoj ligi od NBA. ma nema usporedbe nikakve. Takodje gledao sam ga u Zenici na utakmici, vec se previse opustio, previse lezernosti valda konta on je NBA igrac. Nek se prerano ne fura i MJ je prolio znoj da bi posato MJ. Jbt ovoj omladini se pruzi sansa i odma pocnu srat, nek igra i nek ne sere. Nema privilegija nikom pa ni njemu, il igraj il naberi. To ti je kao kad se nasi amateri smore u Premier ligi(fudbal). Igraju 15 utakmica i odmaraju 3 mjeseca izmedju dvije polusezone. I onda se cudimo sto nam svi klubovi posipadaju na samom pocetku euro takmicenja
Moguće je da je ovo neka ucjena Denver Nuggets-a, ili je neka šuplja od novinara. Kakav je nas mentalitet odmah će početi da blate ovog momka ne znajuci o cemu se doista radi. Tesko je imati 19 godina i nositi se sa svim sto mu se događa. Moj naklon do poda. NURKIC#23
Kopirali ste tekst sa sport.ba i sama ta činjenica dovoljno govori o relevantnosti istog.
Momak umislio da je zvijezda,mrsko mu igrati "male" utakmice!
be cool,juka rules
pišam i vas i vaše naslove i vijesti
Odmah se Juka digao u nebo :)
joj klix i njegovi naslovi u vrazju mater, covjek svasta moze pomislit kad vam vidi naslov. Odmah kontam sta je sad u pm...Mali umor to je nista koliku vi hajku dignete.
znaci Alajhimanet Almasa...........