Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj kad ovi neki odu, al rođeni zenicanin ili ko onaj preldzic iz zepca. Pa treba im oduzeti bosansko državljanstvo odmah. Oportunisti propali...
Tarik Biber
Moj Tarik, nisu to više Turci kako ti misliš, sad se zovu Utekurci.
Şupçina
Moje djete rođeno u EU ali mu ne bi oprostio da igra za tu državu gdje je rođen ili bilo koju drugu sem BiH, a sam voli BiH akoBogda tu se vidi u buducnosti .
oduzet mu drzavljanstvo BIH JER SA TURSKIM MOZE SAMO DO SIRIJE I SRBIJE i blizoj mu porodici oduzeti svu imovinu u BiH !
ovo samo kod b0šnja ima. zulume te 500 godina i onda ideš igrati za njih. krv nije voda
Smece !
Ovo je definicija izroda
Dabogda pokidao ligamente na prvoj utakmici
Ne trebaš više ni dolaziti u BiH, uživaj sa Turkmenima i odrekni se prezimena.
Meni nije jasno da onoliko velika zemlja poput Turske uzima jednog Tarika kao da je Jordan u najmanju ruku. Pa zar nemaju bar 200-300 svojih košarkaša tog kalibra
to je antitalent nacija od njih su samo gori Kinezi i Indijci
Ovo Hrvat nikad ne bi ucinio svojoj domovini i svome narodu. Nikad. Bas nikad. Iznimka je bio americki Hrvat Christian Pulisic (AC Milan) i nitko vise.
Mark Viduka? Josip Drmić? Mario Gavranović? Fran Karačić? Brdo ih je još
Boli me,.... Zmaj od Bosne se okreće u grobu . Tarik Biberoglu, neka ti je sretno i dao Bog da te naš "prijatelj" Erdogan mobiliše da se "rokaš"sa Kurdima i Sirijcima umjesto da gineš za Zenicu. Nije sreća para puna vreća
Tarih Biberoglu,tako to rade turci. Zamisli tako neki dodje u BiH i pravilo prijema bude promjena prezimena radi uklapanja itd.Npr.Erdogan i preimenuješ ga u Erdoganović. Ludilo,nisu turci do dan danas prestali ljude turčiti,koga mogu naravno.
završit će kao Shane larkin ali sa olxa