Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo vas vaš pesimizam ! Neka pokažu srce , ja sam na sedmom nebu , 👍❤️🇧🇦❤️💪
Yebat cemo im majku dat cemo im 5 komada :D
Ovi ćepromijeniti tablicu poslije večeras odigrane utakmice Njemačka - Srbija 56 - 83 !!
Los rejting = jaka skupina
što bi reklo "zabranjeno pusenje" "il' si bos ili hadžija"... sretno momci...
pa bolje i izgubiti i ispasti od ovakvih ekipa nego da imamo neke češke poljske i sl.. pa ispadnemo protiv jakih smo puno jači mentalno... svaki dobar rezutat je uspjeh. sretno momci...
Ako pobijede samo protiv Mađarske i Francuske onda je to dovoljno dobar rezultat.
Da smo izdrzali protiv Litvanije nakon one trice sa parkinga, mislim da bi ostvarili najveci uspjeh u historiji. Ova grupa nije nimalo za podcjenjivanje.
Bice guravo protiv Madjarske, ove ostale cemo lagano uzeti.
Moramo ić na pobjedu u svim utakmicama, ne smijemo se tako lahko predavat i nešto kalkulisat. Sretno momci
Meni je draze sto smo izbjegli Grke,s ovima se ostalim mozda i mozemo nadmetati,ja mislim da bi na Giannis pod kosem samljeo,protiv francuza Nurkic mora biti dobar pod kosem sa Gobertom,a protiv Slovenije dobro cuvati Doncica.
Jesmol se to vec predali? Kakav mentalitet u pm
Udri odma najjače, posle je lako!