Komentari (473)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako treba časno izgubiti,ali dati sve od sebe.
Ima li išta gluplje nego kad svojim reprezentativcima tepamo Zmajevi?
Sretno jedina domovino🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hajmo Bosnoo 🇧🇦 Hercegovinoo
I RS je bosna je za to navijate?
@Rehha RS nije Bosna nego Bosna i Hercegovina, vama ljenim čisto da znate, ne postoji Bosna, postoji samo Bosna i Hercegovina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žal ostaje, ali opet volim onu jednu pobjedu protiv Slovenije više, nego da smo ispali, recimo u osmini finala.
Kapa dole momcima. Sam plasman nam je veliki uspjeh. Biće bolje slijedeći put. I dobar poraz je pobjeda.
Budimo iskreni i priznajmo. Nije dovoljo samo teppich, hajmo Bosno, zmajevi, diamanti i tako dalje, treba ponekad i pobijediti. Spustimo se nazemlju i pogledajmo u realnost.
Ne serite vise pametnjakovici vi ste svi sposobni da komentarisete preko klixa i ostalih portala momcima svaka cast i sve najbolje im zelim
Vazno je da uvijek imamo izgovore, jaka grupa, jako ovo ono, jak kura..c....mrs svi u pm
Kad bi dosli Alibegovic i Garza mogli bi nesto i napraviti ovako nema nikakvog plana u napadu , selektor "frisak" i to je to
Sprdačina od igrača, struke i svega. To je taj bosanski Mentalitet, kad je najpotrebnije u..remo i šefa I stanicu i tako iz sporta u sport, iz utakmice u utakmicu...gasi svjetlo.
Objektivno ovoliko su samo mogli.Nemaju kvalitet.Ali mi je drago bilo ipak navijati za Bosnu i videti nase navijace na tribinama. Ne moze reprezentacija da bude 2 coveka a ostali ispodprosecni igraci.
Hajte kući, pao mrak. U redu je izgubiti ali nije u redu imati dva retardirana igrača poput Kamenjaša i Vrapca. Ne mogu da vjerujem da ova dva tipa hljeb zarađuju igranjem košarke. Nevjerovatno!
Od onog dana kada je otisao Bosnic i Teletovic ovaj projekat je dozivio debakl....Zalosno
Nurkic ko da je Ray Allan, pa druze 😄
Nek sad zove Halida krete...ncina usr..ana
Jeli Nurkic dao ijedan koš?
E boga mi sam se zayebai sto sam ih hvalio neki dan, mrsh!
“Ciglu da su bacili, oni bi ubacili”