Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mica ubica....
BRAVO MIRZA MAJSTOREEEEEEEEEEEEEE
Mirza zabija kako mu se prohtije;)vidis da treba jedna sezona da se covjek prilagodi drugacijem tempu i nacinu igre.Sretno za daljnje takmicenje i samo ostro:)
U fudbalu se "guramo" sa najboljim ekipama (Belgija, Argentina...) u rukometu dobijemo 5 na svijetu ekipu (Island) a sa najboljom (Danskom) igramo super, U košarci dobijemo komotno Litvaniju (kažu među najboljim ekipama) Pa dokle više kako smo krenuli u ova tri sporta bi mogli biti među najboljim ekipama za jedno 4-5 godina.
B r a v o , možeš ti i više ... ! ! !
Mirza stroju, svaka cast.
Svaka cast majstorinjo!! Da imamo još dvojicu u NBA pored Mirze i Juke mogli bi se komotno boriti za najbolji tim u Evropi.