Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza kralju, samo naprijed. Borite se i pokusajte se ne obrukati i niko vam nece zamjeriti ako ne ostvarite taj "historijski uspjeh".
Osvajamo euro kad vam ja kazem
E moj Mirza, to sto si nabacio naocale ne znaci da si odjednom postao pametan, sto se vidi po tvoj inteligentnoj igri koja je sve samo nije timska. Nama treba trener a la Dean Smith, da pokaze nasim uobrazenim konjima kako se kosarka igra, ko zna ista o kosarci znace o cemu pricam.
Najnovije vijesti, LIVE streamovi, izvjestaji sa utakmica, kolumne, ankete i jos mnogo zanimljivosti, samo na: https://www.facebook.com/NogometnaEuropa
Realno mi po svim parametrima imamo šanse samo latviju da uzmemo. Volio bih da vjerujem da možemo proći grupu ali mi nemamo skok, ljudi. Pa zaboravljate da smo hrvatsku uzeli zato jer je Teletovića krenulo ko ludog bez promašaja mislim zabio Hrvatima 15 poena za prvih 7 min. To se ne dešava svaki dan. Isto tako protiv Crne Gore Domerkant i Tele su učinili da se zaboravi na problem sa skokovima. Mislim Bavčić Sinanović i Kikan nisu baš skakačke zvijeri a znamo da Mirza igra iza linije za tri poena. Mi ćemo živjeti od šuta i padati od šuta. Protiv Srbije Litvanije i Crne Gore nemamo šta raditi u reketu. Zaboravite prolazak jedna pobjeda je realnost i pakovanje kofera. Volio bih da griješim ali Dževdo Alihodžić je Olajuwon za ovo što mi imamo ponuditi pod košem. Nema mjesta euforiji.
Iskreno, ne svidja mi se trenutni mentalitet reprezentacije. Slican je onome od fudbalske prije par ciklusa: "Najjaci smo, lako cemo sa svima" i onda ce nas naguziti neka Finska, Latvija ili slicno. Gledao sam utakmicu, nema tu timske igre, tim mora dobro igrati, a Tele doci kao prevaga a ne smije sve ici na njega. Gubi se tako... I previse su neozbiljni, nek se ugledaju na fudbalsku repku koja se ozbiljno priprema i za Lihtenstajn, ako ovako nastave ne pise se dobro...
Mi možemo napravit rezultat u Sloveniji samo sa fantastičnom atmosferom u ekipi a Teletović svojim arogantnim ponašanjem na pripremnim utakmicama prema saigračima i treneru nimalo ne doprinosi stvaranju takve atmosfere. Ako pogledamo učinak naših igrača kroz sezonu imamo solidne igrače, al niko od njih nije zvijezda u svom timu. Đedović sa 10-tak poena u Albi, Teletović presjedio u Netsima, Wright, Kikanović, Gordić ništa iznadprosječno. Ipak Aco je motivator i dobro je posložio ekipu od onog što je raspoloživo, igrački smo jači negu u kvalama, ali meni je najveća nepoznanica Teletović, kao vođa koji primjer će na terenu dati drugima ... Mirza mora da shvati da Repka nije poligon za dokazivanje kojim sebi dižeš cijenu, nebitno je Mirza kolko ćeš dati poena, ako doživimo debakl, u principu ti trebaš da forsiraš šut samo kad nijedna druga opcija ne funkcioniše ... Preko bare popravljaj rejting, a menadžer ti zna zašto si ga izgubio, on te uvalio u klub da sjediš radi kojeg miliona više
Daj Boze da odemo dalje od grupe. Da bi jos jedan Mirza pa et, mozda bi i moglo :D
Posto nikom ko prati sport prve pripremne utakmice ne daju pravu sliku kvaliteta ekipe nadam se da se necemo obrukati na prvenstvu a ako se gledaju imena nasih igraca mozda bi ocekivanja mogla I da porastu. Sto se tice Mirze a on je jednostavno takav igrac I ako se bespotrebno ispucava za to je kriv trener koji ga ne izvede a ne Mirza kojem je sut sa nemogucih pozicija najjace oruzje. U nasoj grupi osim Litvanije ne vidim niti jednu ekipu koja se ne moze dobiti ali naravno od svake mozemo I izgubiti. Vecina ekipa je osakaceno nedolasko najvaznijih igraca a mi fala bogu ovaj put tih problema nemamo pa zasto to ne bi I iskoristili.
Dobri smo mi, al drugi su bolji, nema dalje od grupa
Teletovic majstor :)
mirza... samo timski i bice dobro. budes li forsirao ...
Mirza hipster :P
Mora biti dobro
Manje price vise rada dok u nebo gledas propade ti lutrija
Evo sad kazem da smo odron ekipa i dobicemo po guzici, neka me neko demantuje posle turnira.
izgleda isto masovni ubica sa ovim djozlama!!!