Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitet je nesto od cega niko ne dize ruke, a Mirza ga definitivno posjeduje. Uz tebe smo Teletovicu!
pošto sada nema konkurencije na poziciji (otišli Humphries I Evans, a došao KG), mislim da je za očekivati da mu se minutaža poboljša, I to značajno. KG je u godinama, tak da ne može ni on više igrati 35 min po utakmici. za Nets je cilj ići što dalje u playoffs, I to odma. što znači da će čuvati KG za playoffs. u toj situaciji se nalazi Mirzina prilika. Mislim da će imati priliku da igra oko 20 min maksimalno, što je solidno za igrača sa klupe.
Dobro bi to bilo jarane da je tako, al' provjeri te svoje informacije.. Evans nije otisao, na kraju trade-a odlucili da ga zadrze, dali Brooksa, plus dosao Kirilenko koji lako moze pokriti cetvorku jer ce Kidd vjerovatno forsirati malo brzu igru, tako da nazalost, svi bi mi voljeli, al ne vjerujem da ce Mirza imati neku vecu minutazu nego prosle godine, jedino mozda u back-to-back utakmicama koje KG nece igrati..
@MUJO ti znas, ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo naprijed, gazi sve pred sobom!
Bice tesko Mirzi sad, radije bih da igra u nekom drugom klubu, a u NBA ih ima dosta u kojima bi imao veliku minutazu. Sretno Mirza!
Okreni bolan janje sa Džejsonom da vidiš onda minutaže... :D
Kako god da se zove i sta god da je po nacionalnosti, fantastican je igrac. To je ono sto nas opredjeljuje da nekoga postujemo, a ne ono sto je po rodjenju i sto nije mogao da bira...
teeeleeettooviiiiĆ SAAAAAAAAAAAAA PAAAAAAAAAAAARKIIIIIIIIIINGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ne bi nikako bilo lose da barem ima 15-ak minuta po utakmici, nema sta nego hvatiti se posla, mozes ti to Mirza, Bosna je uz tebe! Kad su Kirilenko il Evans dali poene iz svlacionice ili sa parkinga!? Nikad! Uspjet ce!
Igracina, momak koji igra srcem !
Naravno.kad su vidjeli strengeri kako igra repka srcem i dusom naravno da ce i njemu biti samopouzdanje na nivou...jos on moze bolje i srcanije.bravo moj majstore.