Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome se obraćaš živ bio? Od moje jadne plate se odbija i za Kuntu i za Pantu i sigurno da ima novca i za sportiste i za sve ostale koji tako lagodno žive otkad postojimo. Ova pisma nemaju nikakvog smisla dok se pojam "sistem" ne definiše imenom i prezimenom.
Šta boli pi*ka Bakira, Dodika, Čovića i ostalu kompaniju za sportistima. Da rade protiv države i da su kriminalci možda bi se međusobno pomagali. Svi se oni vode jednim "Nema interesa, nema pomoći.".
Poremecen sistem vrijednosti davno. Nisi zasluzio da ti ljudi vjeruju. Moral ti je ravan nuli a trebao bi biti uzor. Amina i Amel su mladi i jos se dokazuju. Sportom se bavis iz ljubavi prema njemu ne zbog interesa i zarade.
de bolan ne gnjavi, ova drzava nema formiranu vladu ba, halo, takav je cabar da nema dalje a ti trazis da podrzava sportiste. Nemoj bit ko noj, nego pogledaj oko sebe...nista ne funkcionise sem plata za poslanike...to ide...
Sav sam se naježio , tebi je sistem pomogao i pomaže oko dozvola da uništavaš prirodne ljepote PREDSJEDNIČE
ONO bejagi priča o moralu i obrazu... ostavi Doljanku smećaru jedan, ne uništavaj ovo malo riječica čistih što nam je ostalo!
takoe
U redu sve ... Ali kakav međunarodni uspjeh ima ova Amina Kajtaz, osim što lijepo izgleda ... nikakav. Pliva sebi za dušu a nikad nikakvu bitnu medalju donijela nije. Moramo jednom razgraničiti uspješne sportistkinje od ovih influencerki.
jbg takav nam sport da nam je uspjeh i medalja na balkanskom tskmicenju. nasa najbolja plivačica ikada
@peticaaa Pročitaj više puta pa ćeš možda shvatiti rečenicu. Ili zovni mamu da ti protumači. Frajer je napisao za Aminu "a sutra kada ako Bog da, osvoji medalju" znači ako i kada se to desi, svi će je zvati i u predsjedništvo i u emisije.
Pomozite vi meni pa se slikajte
Ovaj put neću da čitam tekst,naslov je dovoljan ,bravo Teletoviću
Razumna poruka...
Vidi ti poredjenja.Amel je puno vece ime moj Teletovicu