Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj patetike...
seruckas
Dobra vijest...Mirza je definitivno ispisao istoriju BiH kosarke. Sve najbolje i sretan povratak Legendo.
Odlična vijest za dobro jutro...
Inače kad naši ovaj sladunjavi ljubavni pjesmuljak zapjevaju na nekom od stadiona u toku utakmice, sićušni klubovi iz RS-a to shvate kao provokaciju ... why?
Nevezano za temu, htio bih da ti uputim izvinjenje. Pretjerao sam i nije u redu da tako razgovaram sa tobom. Iako nije opravdanje, u svoju odbranu mogu reći da sam htio da nastavimo diskusiju o blues izvođačima, pa otuda moje navođenje bluesera i njihov mix sa ostalim. Zaista mi nije bila namjera da ti namećem svoje mišljenje. A onda sam pretjerao. Oprosti.
Sretno care, vrati se u Evropu, pa lagano.
propo
i da zavrsi karijeru, on je nas najbolji kosarkas u poslijeratnoj bih..
Dobro raspoložen, pjeva 'mene je život razočarao...' :-)
Mirza Teletovic zvani Parking🇧🇦
Vidi frizure...
Dobro raspoložen, pjeva 'mene je život razočarao...' :-)
Koja patetika, sada cu povratiti momentalno.
Selam, Mirzaa
zar on još igra kosarku,naočare ko dno od tegle
@Prd0nja osim ovog što nabrojaš za ovog @ilidzinjo123 zaboravio si reći da u slobodno vrijeme brani i podržava SBB i Fahru graditelja ovdje na Klixu. Jak je ko beton!
Vrlo bitna informacija!?
Too Bošnjoo naš!!! Sigurno neće pjevati heeej slavenii 🔥