Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim ništa strašno u tome što BiH ne može pobijediti Češku ili Finsku ili nekoga drugoga. Imali smo 2-3 NBA igrača koji nisu na adekvatan način tretirani i poštovani. Dozvolili smo da se oblajavaju Nurkić i Teletović. Podržavali smo što se igrač sa 17 godina na onakav način odnosi prema Teletoviću kao sportskom autoritetu. Nismo cijenili ni trenere od imena i ugleda, nismo se znali radovati kada smo pobjedli Rusiju, kao to je normala.Teško nama.
Nista to ne treba da znaci, Hrvatski kosarkaski savez vodi Dino Radja koji ima mozda i veci autoritet od Mirze, pa je umjesan u razne malverzacije, sve zavisi kakva je osoba taj koji je na celu ne njegov profesionalni uspjeh.
Jos jednom da ponovim. Ne mozes napraviti pitu od govana. U svakom sportu 80% su muslimani, a najnetalentovanija su nacija Evrope.
od srpskih govana ne mozes mrdnuti, smrad gdje kod pogledas
@MostaracOdDo - pa jedino su ta trojica nesto uspjeli postici. sve ostalo pisi propalo. Ali ne brini, i Turci su kurton u Sportu. Zemlja od 80M ljudi, nista nisu kao reprezentacija postigli -
glupan Teletovic, uhvatili ga na patriotizam. Sad se ocekuje da sa svojim parama pokrije "rupe" tj. pokradene pare od strane dosadasnjih vladara. jos veci glupan nije pozvao tuzilastvo da napravi presjek situacije i na kraju kada digne na noge idi setaj
Ne misliš valjda da je Teletović na tome nivou ( malouman, maloljetan, odraničen )...?
Ebes ti autoritete kad ti balavac majku psuje. Imali smo mi i ekipu i autoritete. Sad nam jedink Nurkic ostao. Kad se i on opameti ili mu bude pun kur*c mozemo se skijat komotno. Do tad ce nas nabijat swedska i ceska.