Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odrat će ga njen advokat sa ovim dokazima. I treba jer ovo nije humano, žena puna modrica od glave do pete.
Zato ja čim upoznam momka odmah iznesem oružani list na sto,saopštim da imam dva starija brata i da mi stari ima kratak fitilj...jest da sam još sama ali bar me niko ne tuče.
Misevi, kukavice, kabadahije, lazljivci, manipulativni narcisi, sve ujedno za tkz. muskarcine koji tuku zene i pri tome govore..ja nisam, laze!
Ma svi ste vi Ameri za ludare!!!!
Hoće to nanijeti djecci traume, ali gledam ovaj video i zamišljam sa kakvim traumama odrastaju ova djeca čiji roditelji nemaju izbora. https://twitter.com/OnlinePalEng/status/1541007491806515201
Da ne ispadnem rasista... al moram reci. Crnacka posla :D :D :D
sta su zla bijelci svijetu nanjeli to se ne moze ni opisati... a ti ne znas sta da napises pa odmah po racizmu... jesi razmisljao o kakvoj terapiji???
Odes u policiju ako tvrdis da je to istina, prijavis ga i predas dokaze. Ovo IG glupiranje je pomalo dosadno.
Pa podignuta je optuznica protiv njega, a sto da ne, nek i javnost zna kakva je on osoba..
Sve ima i drugu stranu priče danas su za lovu svi spremni sve napraviti. Uvijek su muskarci stigmatizirani kao nasilnici a kad se zene udaju zbog para i lazno optužuju muskarce za silovanje i nasilje pa nikom nista kad se ispostavi da lazu. Kazna za laznu optužbu bi trebala biti kao i za pocinitelja, pa bi pijavice spoznorske nekad nesto i radile u životu a ne samo gledale kako oguliti muskarca.
A razlog, šta je razlog nije valjda ručak zagorio.
Da je ona njega tukla ili nesto on bi je optuzio za rasizam.
Ozb. Nisam ni pogledao 🤣
Ako budes uporan mozda ti ostavim mail.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)