Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez opuštanja. Treba izraditi svijest o sebi i tako ćete nastaviti biti dobri.Dvije pobjede ne znače da smo osvojili prvenstvo. Trebate razmišljati o medalji i tako podići svijest da to možete,ali naporno trenirati i biti disiplinirani
Uz zalaganje i trud dolazi i uspjeh. Nasi momci su to uvidjeli. Takodjer su vidjeli da opustanje u 1/3 znaci i izgubljen mec (protiv Njemacke). Vidi se da su naucili na greskama i jedva cekamo naredne duele. Sretno momci 💪🏼🇧🇦
Kome se obraćaš? Misliš da oni ovo čitaju? Na kraju to što ti lupetaš oni već znaju jer su profesionalci.
Momci dobro se odmorite valja i Njemacku otresti... ♥️🇧🇦💪
Mislis Francusku?
Momak kasnis sedmicu
Ova tekma protiv Slovenije me podsjetila na BiH - Hrvatska iz 1997 godine i Markovica…nevjerovatan je tada bio osjecaj
Da imamo Alibegovica, Garzu, pa i Pasalica ni medalja ne bi bila daleko. Ovako se bojim umora i pada u slijedece dvije najvaznije utakmice.
kako nama tako i drugima. svi su umorni, mozda cak nam je to prednost jer imamo mladu ekipu i samo 2 igraca od 30+ godina
U Lakktašima blato, tuga i jad 🇧🇦🇧🇦❤️❤️
A Konakovic retard umire od zavisti
Musa odlično igra, racionalno, bez forsiranja. Naš najbolji strijelac i asistent, procenti šuta nevjerovatno dobri. Znao je prije imati žute minute, ali u ove tri utakmice bez greške.
Imao je zanemarivih sitinih gresaka. Dao je sve od sebe i konacno je igrao pametno i smireno. Ja sam ga puno puta kritikovao i nisam vjerovao u njega, ali je dokazao da je odlican. Na 4 jake utakmice prosjek koseva od 24. To nemaju ni top stars u Evropi.
Zar jr Campara posao ovamo…nevidjoh ga
🟥 GDJE BI NAŠA BOSNA BILA SAMO DA JE PUSTE! ❤️🇧🇦
Joj Njemacka najbolja drzava na svijetu
najluđa situacija a do koje vrlo lako može doći , slovenija i mi 2 poraza , litvanija 2 pobjede, slovenija, litvanija i mi imamo 2 3 omjere kako se računa onda?
medjusobni omjer.. u tom slucaju smo mi iznad slovenije...
Ovo me podsjeca na nasu fudbalsku repku i unaprijed pisanje bodova.
Bravo, doslo je i nasih 5 minuta. Uzivajte ...
uzivajte i odmarajte mozda ima i neka shisha cevapa i donera svuda ima
Đeeeee on ?