Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno i onog Grka isto tako nesto povreda muci..pa Grcki savez dostavi snimke njegovog koljena nigdje povrede nema..ali neda mu NBA..mislim neda...ne mogu mu zabraniti..ali ocigledno da nije zainteresovan ovaj put..
@blizanacBL ovaj za Memphis, a Teo za LA Clipperse.. igra koliko mi se cini
Navijam naravno za svoju Bosnu, ali neigranje Teodosića je šteta ne samo za Srbiju, nego i za košarku, možda i najbolji asistent na svijetu trenutno.
Pozicija na kojoj ce Teodosic igrati u NB je mozda i najteza za Euro igrace, paklena je konkurencija...pametan je Teo i hoce se pripremiti koliko je moguce bolje...kosarka nije samo napad i assistencije, ako neigras odbranu sjedis na klupi...veliki Chicago Bullsi sa Jordanom, Pipenom, Harperom... su bili superiorniji u odbrani nego u napadu i toje jedan od vaznih elemenata u magicnom uspjega ponajbolje, mozda i najbolje ekipe NBA svih vremena...
NBA klubovi igrače tretiraju kao imovinu, pa shodno tome i donose odluke umesto njih. Prelazak iz CSKA u NBA mu je možda i najveća greška u karijeri, čovek će za jednu sezonu preći put od najboljeg pleja Evrope do grejača klupe GMO crnca.
Hendikep do jaja Jokic Bjelica Teodosic Simonovic Nedovic Raduljica Ekipa sa olimpojskih igara...
Prelistao sam jucer malo Blic i Kurir. Sad napokon shvatam zasto Srbi dolaze na Klix. Svaka nervna celija mi je uzigrala od sokantnih informacija
@Improvizator2 haj mrš nisam raspoložen
@Improvizator svadjacemo se sutra, ne brini, po redovnom planu i programu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dajgle koliko djikana na klixu. Nemaju svoj portal jadnici hahaha
Hahaha gledaj kako pucaju minuse koliko im je krivo. Dobrodosli na bosnjacki portal, neka vas ne smetate
@Vlastimirovici2 kakve vase portale, vi da imate vase portale ne bi dolazili na bosnjacki. I jeste sirotinja. Ali neka vas na najpopularnijem i najposjecenijem portalu na Balkanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbi lagano u finale i bez njega,ali i Slovenci i Hrvati ce cini mi se imati svoju rijec na ovom EP.Ali malo je reci da NBA kvari prvenstvo..nekako ga cini manje bitnim
Sta ce im i ovako je najlosiji u ekipi
amatersku FIBU vise niko ne ferma. EP im svake dvije godine. U cetiri god. tri takmicenja. TOP igraci ce uskoro za reprezentacije samo OI da igraju. EL od ove sezone ukida pravilo prvog koraka. Postepeno se priblizava NBA a FIBA ostala savjet staraca.
Ukinuti EP, za par godina nijedan ozbiljniji klub neće puštati igrače na to.
Djikani na aparatima.
Hebo ti djikan majku.
@BozoPapagaj hahaha necete moci meda na EP-u. Uzalud se nadate. A gledaj sta vas je na klixu, jel to nemate svoj portal? E bijedo, neka vas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahahahahhahahaha Pa u ovu SEGA MEGA zajebanciju moze povjerovati samo lud covjek ili VUCICEVA SEGA MEGA BOTINA. A DO POCETKA NBA SEZONE BICE ZDRAV KO DRIJEN. PA OVI NEPISMENI SU UNISTILI DVIJE POSLJEDNJE EKIPE KOJE SU NESTO ZNACILE U SVJETSKOM SPORTU. ODBOJKU I KOSARKU.
Hocemo li mi okaciti zastavu sa ljiljanima haha