Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IQ mu ko broj cipela.
@Zuty ako se ide po tome onda mu je veci od Ajnstajnovog, vidis kolike su mu noge haha
Glup koliko visok!
Košarka je sport pun kontakta i ista lopta se dodaje od igrača do igrača, tako da to dodirivanje opreme u svlačionici i nije tako strašno. Ono što je za osudu je njegovo zezanje sa nečim od čega ljudi umiru.
Glupson klasični.
Kaznit stoku!
Debil glupi.
Ja mislim da bi neko trebao stisnuti onu pecurku za gasenje interneta,dok ovaj virus ne prode,jer nemogu se ovakve gluposti vise citati.
eto sad su sigurno dokazali da je bas on bio prvi zarazen i prenio na ostale ..nidje veze
Nije on jedini kriv. Tramp im je danima na TV i tviteru ponavljao da je sve OK, da je coronavirus samo blaža prehlada i da će otići kad dođu topli dani. On i neki članovi vlade su ignorisali, čak ismijavali mišljenja stručnjaka. Savjetovali ljude da ne kupuju maske, da samo često peru ruke i nastave odlaziti na posao.
Pitali Mahatmu Gandija za kulturu zapada. "Dobra ideja", rece upitani.
Indijac i kultura. Ne nasmijavaj me molim te.
Lik je teža idiotčina, uostalom kao i većina sportista, zaustavio čitavu ligu.. Nije to ni ta prirodna odbojnost koju svaka normalna osoba ima prema Francuzima, jednostavno je u pitanju animozitet koji proizilazi iz njegovog ponašanja, FUJ
u normalnim drustvima ovakav komentar je osnov za zatvor zbog rasizma. kod nas ima 19 lajkova i 0 dislajkova. cuj "prirodna odbojnost koju normalna osoba osjeca prema francuzima..."
Francuzi nisu rasa nego su kolonizatorsko smeće koje još uvijek vrši teror širom svijeta a pogotovo u Francuskoj nad manjinama i da, Francuzi su definitivno jedni od najvećih rasista i ksenofoba na planeti zemlji, zaslužuju mnogo gore od napisanog...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa poznato je da se Francuzi ne kupaju već se samo brišu vlažnim maramicama i parfemišu se,ništa čudno od ovog njihovog djikana
Šta reći, centar 🤔⛹️‍♂️