Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik na aparatima.
Dodik nize poraz za porazom :) Kazu vec je na putu za Beograd da podnese izvjestaj Vucicu o izgubljenoj utakmici :) Bravo Sparsi, prvi trofej u historiji!
Mi smo tebi nabili kompleks cim se javljas iz Srbije sa svojom ekavicom. Mene licno nimalo ne zanima tvoja zemlja za razliku od tebe i onda sam ja kompleksas. Hajde idi pripazi Nokiu da je ne prevare!
NIJE KUP BIH NEGO KUP MIRZE DELIBASICA !!! sram vas bilo
nek je konakovic na slici
Bravo bravo i bravo za Spars -Realway! Stvarno je veliki uspjeh vratiti trofej u Sarajevo nakon deceniju. Jos je veca stvar to uciniti nakon fuzije dva najveca sportska kolektiva u BiH !
Sparsima naravno cestitke na uspjehu,ali ipak na turniru koji nosi ime VELIKANA SVJETSKE KOSARKE treba da se takmice svjetski klubovi pogotovo oni u kojim je igrao
Sparsi ocito je napravili dobru ekipu. Ni nalik onoj s pocetka lige. Hvataju zalet, uz finansijsku podrsku iduce godine bi mogli imati bas jaku ekipu.
početalji na aparatima po ko zna koji put
Dodick i CVIJA na aparatima,kao i uvijek izgube od muslimana
Nakon deset godina, sarajevska kosarka pocinje da dise ponovo. Najpozitivnija prica zadnjeg desetljeca na celu sa Selimovicem i Dzemicem. Cestitke klubu koji je SAM bez icije podrske nasem gradu donio pehar!
Svaka čast momci, Džemić Nedim i njegovi asistenti biće upisani zlatnim slovima Spars Realwaya. Idemo dalje, korak po korak, sve do Eurolige, dušmani neka crknu!
Sve čestitke treneru i igračima.Bravo momci!
Ovi se već otcijepili od KUPA BIH.
Igokea vec odavno nije kao prije 5 6 godina kad su bili mozda 1 nivo ispod Zvezde i Partizana. Tad su se borili i za play off i uvijek im je malo falilo. Pa ona generacija jedna je bila cak 1. u regularnom dijelu prvrnstva ali zbog cinjenice da su ih braca Srbi pokrali sa pravilima nisu igrali euroligu a nisu se ni protivili. Aba liga je vec na koljenima i za godinu dvije ce jr ugasit jer sad se vec bespotrebno igra. Kraj abe, kraj Igosa.
@ForceIndia871919 Ne bih se slozio.ABA liga je jaca nego ikad, sudeci po kvalitetu igraca a i same lige.Jedan Zadar sa nekoliko amerikanaca ispada iz lige. I dalje Igokea ima jaku ekipu, ne zavaravaj se.
šipu ga mile
hahahahahahahaha
Puši ga Mile!