Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u NBA G ligi igraju samo izgubljeni slucajevi, oni sto valjaju odu iz te lige u Evropu. Plata igraca u NBA G je 35.000 dolara bruto (25.000 neto), to je malo vise od 20.000 evra po sezoni. U ABA klubovima plate boljih igraca su iznad 100.000 evra po sezoni, a u Evropi su , naravno, jos i vece. Sto se tice Muse, ako u sljedecoj sezoni ne dobije mjesto u svom maticnom klubu, neka se vrati u Evropu, u NBA je dosta tesko da se evropski kosarkas izbori za mjesto jer je razlicit koncept igre
Samo naprijed. Još malo da se uhoda i biće kralj, adaptacija je svima potrebna. Svu sreću mu želim i puna podrška.....
Zasto spominjes Doncica? Njemu svaka cast. Ako zelis da priznamo da je bolji od Doncica, priznajemo. Neka je sa srecom obojici. Mi volimo Musu, jer je kosarkas iz nase zemlje, pa je prirodno da ga volimo i podrzavamo bez obzira je li slabiji ili bolji od nekog drugog kosarkasa. Ako i ne uspije u NBA ici ce dalje graditi karijeru, a mi cemo ga podrzavati.
bolji od Muse, izvinjavam se na gresci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
želim mu sve najbolje! Veoma teško za naše ljude uspjeti na Zapadu...trebamo tri puta više raditi da bi se dokazali....