Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snake, cupcake, back stabber, ring chaser, loyalty breaker...
nema se za sta pravdati, otisao da osvoji titulu i osvojio je...da je ostao u OKC ne bi je osvojio i to je to..
Meni nije jasno kako dodjose do ovog zakljuckka...
kad fukare mogu imati lažni profil može i Durant king
možda čovjek ima shizofrena cijepanja a oni mu se smiju. ološ
čime se ovaj svijet bavi... zapitam se kakvi ljudieto ismijavaju jednog Duranta? Klošari sklonite se ispred čovjeka, skačite u vodu, u grmlje, ali se sklonite i poklopite.
Ovo se meni stalno dešava na klixu, je li tako @RAMMSTEIN Tako si moćna tipčina
Evo ti i od mene plus @RAMMSTEIN Muškarčino
@RedheadsOnParade Možda ja i jesam, ali ovaj @RAMMSTEIN je tako moćan i potentan, boli glava...
Durante đavolčiću...
sta se ima braniti neko ko je do sad zaradio 300 miliona???...ne kontam
@RedheadsOnParade ...zasto?....svjetsku legendu kosarke....napadaju anonimne face preko tvitera i drugih kyraca palaca....nevjerovatno...ali vremena su takva....pametni ucute budale progovore....doduse on izuzetno dobro igra kosarku ali nije pametan....samo im je trebao poslati sliku kako sjedi sa svojom porodicom ispred svoje kuce na svom imanju.....a oni neka zamisljaju kako bi zivjeli u toj kuci....mislis da neko od tih sto ga napadaju moze pogoditi kos?
dosuse ti si bosnjak pa ti to ne mogu objasniti....uzalud mi trud...:)