Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nevjerovatno. Ispašće da je on od svojih usta odvajao za klub.
@Cavadiini ruku na srce u njegovo vrijeme se najmanje potrošilo novca :) Bukva milione okrenuo a za njeg niko ništa ne spominje
@Stiv U to vrijeme su se vrtile najvece pare i bosna je imala najvise, odrekao se 120 milja da bi uzeo milione... stipu price, Bukva tokmak bas ga iskoristili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ahihihi...sad će balavit oni koji se nebi odrekli po marke...
@shahzudin ebo ti fameliiju zensku prvo
Pa izgleda da je u njegovom vremenu Bosna finansijski kako tako dobro stajala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nakon KK Bosna Elmedin Dino Konakovic postaje i poznat kao GROBAR Kantona Sarajevo
Pa ti mislis da je neko glup???!!! Marketinska prava su ti donijela visestruko vise nego sto si se ti odrekao!!! Sad ti jos ispade posten??? SRAM TE BILO!!!!
Najbolji Premijer u zadnjih 20 godina, obrazovan, gradska raja poštuje borce invalide ako nije pomogo nije vala ni odmogo svaka mu čast Želim mu sve najbolje u životu Senad Senči J.
Neka ti Dino isplati dug papcicu..uh uh oprostite sad si ti i tvoj drugarcic Skakic bacili oko na turisticku zajednicu...treba nova koka da se muze...eto promocije grada i eto para u dzep...lole kontale i kontalale sta sljedece da peljuse..pa kad nema klubova,preduzeca..promjenis strategiju i udri u turizam..sto nadrealisti kazu ...jesi se ugradio...nevidjeni strucnjaci IQ manji od broja cipela...
I sad će se još pojaviti kao spasilac KK Bosna. Odobriće jednokratnu pomoć od 200-300000 KM iz budžeta kantona,da "ugasi požar". a to nije ni 10% onoga što je klepio. Jad i čemer, ali to nam je stvarnost.
Cuj odrekao se...ubleho teska..il je mozda znao da od broda koji tone nema sta da uzme......sto ne preztentuje kako to dok je on suvereno vladao K.K.Bosnom u tom periodu je doslo do tih dugova i tih imaginarnih 120 000...valjda zato sto si klub strucno vodio...lik koji zavrsi fax za 6-7 mjeseci(koji kapacitet) lik koji bi Bosnu da ne bi rata samo gledao s jednog mjesta u gledalistu postanje igrac( recimo igrac..valjda lakse podnosi egzistenciju ako se tako nazove) pa postane direktor..wow
Nisam stvarno neki pljuvator Konakovica, ali mi nije jasno. On potrazuje ove premije i provizije za vrijeme dok je bio direktor? Na sta su provizije? Na marketinske sponzore koje je doveo? A premije? Obicno idu na rezultate. Kako se meni cini Bosna je citav period u gubitku. Za sto se onda isplacuju premije? Cinjenica je da je prilicna suma novca kolala u Bosni. Klub u gubitku, a svi ostali na dobitku.
Ocam kaki su ovo talovi vise smijesno
Ako neko samo kritikuje, a da istovremeno nema svog (pa ni tuđeg) rješenja, ne vidim razlog da išta piše ovdje. Evo neka ovi kritičari makar predlože ko bi po njihovom mišljenju bio bolji premijer kantona, pa da vidimo malo da li misle glavom ili stranačkim ili nacionalnim strastima. Uporno se piše po sistemu rekla-kazala bez ikakvih dokaza, pa to sad treba kao da bude istina.
Ko bi bio bolji premijer????? To jeitanje il sta..jesi li ti birao premijera il su ga izabrali za tebe...jer da je narod birao ovu ublehu sigurno ne bi izabrali..cijeli grad zna ko je i sta je tako da se ti kani te price...Evo hoces boljeg premijera...imas demobilisanog borca na carsiji sto spava na otvorenom ...GARANTUJEM da bi bio ne bolji nego najbolji premijer..jer vidimo Dince radi fenomenalan posao..od postavljanja kanti za smece koje ni sam ne zna koristiti do jasanja po fb.
Ovo su nasi politicari, mi ih birali i opet cemo ih birari. Koliko god nevolim Dodika pocinjem da shvatam da nije Dodik problem vec nase karine od politicara koji su u politici a nisu kvalifikovani za politike ni u kakvon smislu i pogledu. Dodik je mangupcina za nase karine ko sto je ovaj debil.
Naklepo se toliko da je kupio Daliu za zenu!
Ljudi, pricate napamet. Toliko pametnih na jednom mjestu jos nisam vidio. Znate da serete po drugima, ali kad bi vas neko pitao sta uciniti, tu biste zastali, zatrokirali. Nije lako voditi klub i organizirati mase. Klub je kao i svaka firma. Ima svoje prihode i rashode. Cilj je maksimizirati prihode uz sto manji angazman kapitala. Legitimno je prodavati dresove, salove, kape, ulaznice, ponuditi marketinski prostor sponzorima.
Sve je to dobro radjeno u doba Konakovica (ukljucujuci i proviziju koju je UO morao odobriti), ali neki nakon njega nisu balansirali prihode i rashode. Tu je nastao problem. No, mozda ni samo neznanje nije razlog problemu...podsjetimo se 2008. godine smo se suocili sa globalnom recesijom kada je i veliki broj sponzora razmisljao kako da skrese troskove i prezivi - tako da je KK Bosna bila nisko na listi prioriteta kako je veliki dio marketing investicija bio zaledjen.
@u redu za panju Hamo haj jarane i to da cujemo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Abide, reci nam, de Ima li tu manipulacije Sarajevo, najmiliji grade U tebi me mnogi rade...
Nema većeg smrada u gradu of Kifle! Ali nemojete tako ljudi. Čovjek priča Rumunski
Kako smijesno opravdanje. Pa vise si uzeo LOPOVE na marketingu nego sto ti je klub bio duzna.