Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slab sam bio veceras 6/18
Ko prizna sve mu se prašta... :-)
a neki sam te dan falio pred rajom
aco rece danas da je skoro sasvim zadovoljan!!! blago nama onda aco.......
aco nevalja nista Teletovic treba igrati kako on hoce,jer tako pobijeđivamo
@ billal il' ne "POBIJEĐIVAMO"!!! :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ja rekoh negdje da će mirza kerati sa deset metara i na mene svi.... eto vidjecete, meni se cini da on jos sa sobom nije rascicstio, da je jos ufuran
Pozelio mirza da igra, u broklin nets se nesto nije naigrao, pa ce mu ovo prvenstvo doci kao malom djetetu da se malo naigra košarke:) Zaboravio je Teletović sta znaci igrati 10 minuta na parketu, a kamo li cijelu utakmicu
Nece nista bolje proci ni na evropskom prvenstvu
Pa sta vam je ljudi, uspjeh je i ovaj plasman na EP,s obzirom koliko ulazemo u ovaj sport trebamo biti prezadovoljni, dajte malo realnosti.
Ne mogu da vjerujem da su dali 54 kos-a bolje da su juniori igrali
Samo vi izbrusite formu do prvenstva , ko jebe ove pripremne.
ma mi smo limitirana ekipa i ko god tvrdi drugacije nije objektivan i ne poznaje elementarne stvari kosarke. dedovic je poluigrac, cak ispodprosjecan kosarkas, obecavao je, ali nije se razvio kako treba i materijal je za klupe. teletovic je jedini pravi kosarkas ove ekipe ali nije za vodu na terenu, svjestan je da su suigraci losi i onda i sam pretjeruje, a timska igra mu inace nije jaca strana, a nije voda iako on pokusava, ali biti lider na terenu nije dovoljno samo biti dobar kosarkas. ostali su jako slabi. amerikanac je solidan, odbrambeno jaci, ali ne moze on igrati za reprezentaciju kad se tu igra srcem, bez obzira koliko se trudio i davao se.... klupe ni nema, uz acu avanturistu ne treba nista ocekivati, mozda dobijemo latviju.
Limitirani na svim pozicijama, i svim aspektima igre. Iznad prosjeka je samo Teletovic
Ne seri za Zacka da ne igra srcem, pa kakve je akrobacije sve radio prosle godine, jedini igrac koji valja u repki
I kojem kurcu onaj Sinanovic sluzi, lik ima visinu 225 cm, a pokretan ko trokrilni ormar, svaki bek prolazi pored njega kao pored ulicne rasvjete, koga on moze cuvati, u kvalifikacijama se vidjelo da ne moze nikoga, on valjda sluzi da prepada igrace?! Jedini igrac koji zna igrati i koji je kompletan je naravno stranac, Zack Wright, ostalo je sve troma sirovina.
Ja sam fino rekao, dok je ona lipa Bavcic u ekipi nemamo se cemu nadati, naravno Mirza se ispucava ko da je Jordan i niko mu nista ne smije reci, jer on toboze igra u NBA ligi, po koliko Slovenaca igra u NBA-u, pa se ne ispucavaju, ali nas jedan koji jos pri tome grije klupu a ne igra, on je valjda vrijedniji od svih njih. Tipicna seljacka logika, idemo na Mirzu, ako njega stane sut onda smo popusili. Trenutno imamo omjer 1-2, a protiv Rusije ce to glasiti 1-3. Nekim ljudima treba izgleda objasniti da je kosarka bila i ostala timska igra, a mi kao ni do sada necemo izaci iz grupe sa svojom sporom, bezidejnom i iskljucivo pucackom, prevazidjenom igrom. Svi igraci su tromi, a Mirza najtromiji, ima cak 10 kila viska i on nam je kao najbolji igrac, pa nek nam je onda Bog na pomoci.
100% si upravu za sve a pogotovo za Bavčića! Tu 10000000000% upravu i ne znam ko ga više gura u repku, nije ni za Vogošče lik a akmoli za reprezentacije....
Forma igrača šuterski katastrofa , a kad se ono fuli naravno da će se izgubiti za 15 razlike u 1/4 fulili su 10 zicera i eto što su izgubili , valjda se nadati da će nadoći do 4 .Septembr
opet klixov orginalni clanak koji su pisali 2 novinara i urednik,sa prostim recenicama koji sadrze samo subjekat i predikat. da vas pitam,kako se igra ovaj turnir,kad je sljedeca utakmica?
bas smo prijatelji uvijek pustamo prijateljske utakmice
Ne jadite odmah!!! Polako, pripremne su tekme, nisu dugo igrali zajedno... Jest da se forsira neki šut od strane Mirze, i da Nihad ide na polaganja koja su tako neozbiljna da ih Slovenci nisu ni branili, ili (svi) fulaju zicer, ali tako je to valjda kad nisi spreman i uigran, ko što još nismo, a još znaš da igramo protiv bar 2x jačeg protivnika... Lagano, ima vremena!!!
SLOVENCI SU VEC ODIGRALI JEDAN PRIPREMNI TURNIR A NAMA JE OVO PRVI ALI OPET POVELKA JE RAZLIKA:(
Mi se prvo trebamo izgleda riješiti sihra (crne magije). Kolektivno smo ograisali. Nit' politika, nit' ekonomija, nit' sport. A u p.m.
ne mozemo ograisat dvaput :D
hahahaha
vrlo losa pucacka noc...sve sto se moralo pogoditi se fulilo...mirza se ispucavao do besvijesti...pretjerao u p.m...odbrana znatno poboljsanja u odnosu na kvalifikacije ali je to jos uvijek lose sto se tice napada...predvidam lose rezultate na EP izuzev ako se sta ne popravi do EP...daj boze ali sam skeptik