Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako hoce mediji od muskaraca da naprave sline. Neka se ovako ophodi, bar ce postat ljudi s karakterom, a ne picckice koje gutaju pljuvacku.
Dajte molim vas. Pa Duduk psuje i prijeti novinarima., ambasadorima., drzavama pa nikom nista. Ah, i mene pa znaju da samo laprda.
Prčim ti materešinu, ovaj "vaspitač" ima istetoviranog Dražu Mihailovića, a svojevremeno je doslovno iskasapio suprugu od batina i mirno sjeo da ruča obrok koji mu je napravila.
Očigledno novinar nikad nije bio na treningu kao dijete u bilo kojem sportu.
Psuje? Čovjek pravi ljude od djece.
Mnogi moji osnovnoškolski prijatelji su u par mjeseci od kulturne lijepo odgojene djece postali psovači i stoka... Sve mi je bilo jasno kad sam mnogo godina kasnije upoznao njihovog trenera... Obični kočijaš... stoka, radi s djecom i psuje im matere, Bogove, svetinje sve po redu... Ali na žalost jako je mnogo takvih.
Trebate vi Spomenik Branku Kockici podici!!
Po mom mišljenju još je veći problem što je osuđenom nasilniku dozvoljeno da radi sa djecom i ima utjecaj na njih. Ne zaboravimo da je osuđen za nasilje nad suprugom i maloljetnom kćerkom.
Sto pravite big deal od nicega, covjek daje snagu svoji govorom igracima.
srbi=pogan
i onda im pucaju po školi, ništa čudno
Nije to nista kad pogledas kakvom historijom ih uce hahahahaa
Ja znam da on nije ništa loše mislio ovo je motivacijski govor ali ipak djeci se na ovakav način ne daju savjeti.
Govedo
Vlaškočetnička sirovina 🤮
Nema goreg osjecaja neg kad ti trener sasuje sve zivo
srpski rečnik
Bosnjaci probudite se i ne kratite krila svom bratu bosnjaku Moramo se pomagat izmedu sebe Nemojte biti ljubomrni jedni na druge
Pa gori ste vi uticaj na ovu djecu sa svojim clancima kako ona stavlja "lubrikant na kosu" ili kako je druga " prodala nevinost". To kad procita neka curica ,u osnovnoj ili srednjoj skoli, veci ce problem napraviti nego njegov los rijecnik i pogresan izraz za hrabrost.
Samo sto cete vi u svom slucaju okriviti roditelje sto su "dozvolili" djeci da citaju vase clanke. Pricate o moralu a niste ga u putu sreli.