Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bilo srce na terenu i ekipno igranje! Hvala vam momci!
Ovako je to kad se igra u Skenderiji HRAMU KOSARKE!!!!! Ovo je prava atmosfera!! Odsad samo u Sarajevu igrati 🏀🏀🏀
Gordan Firic, legenda nase kosarke. On, Neno, Djevdo, Hukic I da ne zaboravim Barisa Krasic. Momak uvijek srcem igrao.
Zar niste samo prije 3 dana pisali da nemaju pojma?
Hoce li vise autor teksta zapamtiti da se dvorana zove Mirza Delibasic a ne Skenderija...
sve cestitke i igracima i navijacima a posebno gospodinu Bosnicu koji je skrojio kostur ove repke , nesmijemo ga zaboraviti.
Gordane, hvala ti. :) A sad gledaj i uzivaj!
Bila je cast podrzavati vas veceras
Firic plak'o. Duša draga
Patriotizam se izražava plaćanjem poreza, ne bacanjem smeća po rijekama i jezerima, ne vrijeđanje drugog i drugačijeg, ekonomskim napretkom, pomaganjem zajednici, a ne mahanjem zastavom i rasističkim komentarima.
Ovo je historijski podvig. Cak i ako se ne kvalifikujemo, ogromna je ovo pobjeda. Ne znam da je BiH ikada pobijedila Francusku u bilo cemu, a kamoli tek u tako bitnom segmentu kao sto je seniorska muska kosarkaska reprezentacija. BRAVO MOMCI!
Svaka čast našim momcima. Ovako se igra za sveti grb na dresu! Nurkic je večeras pokazao svima o kakvoj se klasi radi i jednostavno njemu se ne može zamjeriti kada ne dođe jer se ne pita isključivo on. Juka je baš Bosanac ko iz filma. Plemenit insan koji ne mrzi, ali neda i ne zaboravlja na svoje. Svaka čast!!!
E jesmo i blentava drzava 🤣
Piric legenda bio i ostao, ko ga je gledao kao igrača zna o čemu pričam.
Velika pobjeda, nesmije se napustavati sanse kao sto su neki dan Zrinjski u 120-toj minuti protiv Bratislave
Gordan Firić, Neno, Bečiragić....
Gordane Firicu, kralju bosanski 🇧🇦🇧🇦🇧🇦