Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bilo srce na terenu i ekipno igranje! Hvala vam momci!
Ovako je to kad se igra u Skenderiji HRAMU KOSARKE!!!!! Ovo je prava atmosfera!! Odsad samo u Sarajevu igrati 🏀🏀🏀
Gordan Firic, legenda nase kosarke. On, Neno, Djevdo, Hukic I da ne zaboravim Barisa Krasic. Momak uvijek srcem igrao.
Zar niste samo prije 3 dana pisali da nemaju pojma?
Hoce li vise autor teksta zapamtiti da se dvorana zove Mirza Delibasic a ne Skenderija...
sve cestitke i igracima i navijacima a posebno gospodinu Bosnicu koji je skrojio kostur ove repke , nesmijemo ga zaboraviti.
Gordane, hvala ti. :) A sad gledaj i uzivaj!
Bila je cast podrzavati vas veceras
Firic plak'o. Duša draga
Patriotizam se izražava plaćanjem poreza, ne bacanjem smeća po rijekama i jezerima, ne vrijeđanje drugog i drugačijeg, ekonomskim napretkom, pomaganjem zajednici, a ne mahanjem zastavom i rasističkim komentarima.
Ovo je historijski podvig. Cak i ako se ne kvalifikujemo, ogromna je ovo pobjeda. Ne znam da je BiH ikada pobijedila Francusku u bilo cemu, a kamoli tek u tako bitnom segmentu kao sto je seniorska muska kosarkaska reprezentacija. BRAVO MOMCI!
Gordan Firic legenda jes ostario
Svaka čast našim momcima. Ovako se igra za sveti grb na dresu! Nurkic je večeras pokazao svima o kakvoj se klasi radi i jednostavno njemu se ne može zamjeriti kada ne dođe jer se ne pita isključivo on. Juka je baš Bosanac ko iz filma. Plemenit insan koji ne mrzi, ali neda i ne zaboravlja na svoje. Svaka čast!!!
E jesmo i blentava drzava 🤣
Piric legenda bio i ostao, ko ga je gledao kao igrača zna o čemu pričam.
MARKOVIC,FIRIC,ALIHODZIC,BECIRAGIC,MUJEZINOVIC
Velika pobjeda, nesmije se napustavati sanse kao sto su neki dan Zrinjski u 120-toj minuti protiv Bratislave