Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidio covjek da zmajevi za svaku loptu na glavu padaju,igraju srcem za svoju domovinu.takve ekipe je najteze pobijediti.
Osim u prve dvije utakmice.. Al' došlo je i njima iz gu.zice u glavu haha
Naprijed Zmajevi od Bosne, još samo ovu pobijedite i vrata su nam otvorena.
Izvinjavam se 21 : 20 Teletovic dvojka
Momentalno 21 : 21 Teletovic trojka
Gledam utakmicu. Litvanija je dobra, ali i dosta su seprtljavi. Djedovic i Gordic, Teletovic i Sutalo dominiraju. Svaka cast momci. Svi su jako dobri i svaka im cast. Nedajte se momci. Nastavljamo drugu cetvrtinu. Cujemo se opet. Direktan izvjestaj od mene hahahahahahahaha
Litva nije osigurala prolaz dalje, ako izgubi od nas odredjenom razlikom, sto pisete gluposti novinari klitorisa.
Ne znam samo kako mogu onda reci da su Latvija i Litvanija osigurale prolaz dalje, kada ipak sve zavisi od kos razlike koja jos nije konacna? Teoretski, ako dobijemo sa 12 koseva razlike Litva ispada, a sa 13 Latvija ispada, pa kako su onda one sigurne dalje, ako se gleda kos razlika, a ne medjusobni odnos? Znam da je gotovo nemoguce ocekivati +12 protiv Litve, ali teoretski jos niko nije osigurao prolaz, mada Srbija ima najvece sanse, jer Crna Gora nema ni teoretske sanse.
hajde nas pustite da vas pobjedimo da budemo u drugom krugu!
Novi hit u regionu! Anonimni chat.. talkanonim.com
zmajevi..najedite se pure......daje vam snagu i sretno
Što znači da danas deremo litvaniju Puškatatata Tegul Bosno
Sveki šiandien šaukti Lietuva Puškatatatata Tegul Bosno
Osigurali ste plasman u naredni krug takmičenja, tako da ne znam čemu euforija s vaše strane!? P.S. Mislim da ćete opet dobiti po nosu, poslije Makedonije..
Kazlauskase, ocekuje vas PORAZ!!
Samo hrabro pokazali ste da mozete i hvala vam za ove dvije pobjede nadam se i trecoj aBd pa da slavimo. Kako god zavrsilo danas vi ste ostavili srce na terecu cestitam vam i sretno danas