Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Миличић је био други пик на драфту па га нигдје нема, од овог момка не очекујем ништа друго
on ce biti ko i ja amerikanac!!!!!!!!
Ma on je Kinez ;)
ko god ne igra srcem za repku i ne treba nam....pogotov neki bremeri,domercanti itd.....a nasa djeca igraju za susjedne drzave dok mi molimo neke lazne bosance i hercegovce da brane boje nase zemlje
SUTON o zivotu u Sarajevu 1999 - 2000 \"The family ran into problems away from the court, too, because hostility toward mixed marriages had intensified even after the war ended in 1995. His father, Miroslav, was a Christian Catholic Croat and his mother, Zivana, a Greek Orthodox Serb. \"My mom wore black for a year straight when her mom passed away because that\'s what you do when you\'re Greek Orthodox,\" Suton said. \"On the trolley, people spit on her during that time because of her religion. \"That\'s when my parents decided it was time to get out of here.\" Again. His father had relatives who moved to Lansing, near Michigan State\'s campus, and sent word back that it was a great place to live.\" .. inace na univerzitetima u USA srbi i bosanci se druze ...vjerovali ili ne..
EBO VAS ON, DZABA VAM GA
@mali je zvje... Da je on \"zvjer\" nebi bio Pick No. 50 vec 5. kao sto je izabran Ricky Rubio:) Srbi i Bosanci nemogu nikad bit ista ekipa, whats wrong with you. BTW Emir je isto izabran Pick No. 57 od Phoenix Suns-a. Nazalost vec igra/igro za Sloveniju!
pa mali je hrvat, ćaća mu iz ercegovine
hrvat sa dna kace. vidi mu se na faci. bice to nase...
..odbio je i bosnu a i hrvatsku.. stara mu je iz smedereva a stari iz ljubuskog, 96 su tek izasli iz sarajeva i preselili se u smederevo, a posllje zapalili za usa.. probao je da igra za srbiju ali ivkovic nije bio da se zove u reprezentaciju [milicic, krstic vec igraju tu poziciju]..poslje su hrvati se ponovo ukljucili ali mali nece [iako ga stari pritiska, mali je prosrpski ,ako se to tako moze reci, kosarkasko orjentisan] ..mali se inace druzi samo sa srbima i bosancima ovdje [tj ovdje srbi i bosanci, muslimani ,kako ih vec zovete, su ista ekipa] .. to be continued