Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veze ti Repesa nemas. Nurkic u igri totalno plus za nas. A ovaj ga drzi na klupi gotovo 65 % od kompletne tekme
kakvih 15p 9ass i moji ljudi... nije bitna statistika vec kljucni momenti utakmice a tu ne rinaka
Kad imaš 2 NBA igraca i ponajboljeg igraca francuske Lige, ove utakmice SE ne smiju gubiti
Gdje ti bola zivis. Ne smije. Hahahha. Bez rada,rada,rada truda smo taraba. Mislis ostale drzave nemaju nba igrace ili euroligase.
Kad imaš 21 izgubljenu loptu, ne možeš pobijediti, to je sigurno. Ne znam zašto je Nurkić igrao samo 20 minuta, nadam se da je tako dogovoreno, da nije neka Repešina vizija. Trebamo biti realni, imamo prosječnu ekipu sa prosječnim trenerom.
ja ne znam sta ljudi vide u ovom musi???
Samo sinoć 15 poena, 9 asistencija, 5 skokova, 4 osvojene lopte, a ne znam ima li 20 godina. I to nije igrao svoju poziciju.
@laganitza ...imao je 15 poena ali je sjebao igru reprezentacije.....ja sam vama bosnajcima govorio da vam je musa upropastio reprezentaciju...naduvali ste malog i on digao nos u oblake...a objektivno nema pojma...sinoc da ste imali gordica umjesto muse sigurno bi pobjedili...ali vama je lako gordicu zapaliti kucu...ali iz nekog razloga necete da je obnovite....
Kosarka je sport koji se gasi u BiH...Musa iduce godine u nekom prosječnom klubu u Turskoj...
Na klixu pise " Košarkaši BiH poraženi u Finskoj, šanse za plasman na SP svedene na minimum" a kako minimum za prolaz? Ko treba da izgubi da bi mi prosli dalje? Da li neko moze objasniti.?
Ma umalo.😏😒
Mijenjalo se tu selektora... S ovim igracima, uvijek isto.
Bit ce bolje, nije smak svijeta
Al jes pred kijamet.
naravno da niste zaslužili nakon 25 razlike za finsku trebali ste izaći, čestitati ljudima što su vam oderali guzove i poštedjeti nas gledanja ostatka utakmice