Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocaj Colan kao Novalic. I neka zeleni opet kazu da se bore za drzavu!
Sportske kabadahije mozes prepoznat po izgledu..puni su sebe, glavom paraju nebo...imaju obicno stomacinu....galame i psuju....o sportu znaju jedino sto su nauciki gledajuci tv i znaju jako dobro uzimat pare od clanarina i kotizacija....obicno u savezu i klubovima je takvih trenutno 80%...
Borit će ti se zato Čović za državu.
Da stvar bude kontradiktorna, u Australiju putuje 13 igračica i čak 12 dodatnih osoba!.....žena je cijeli život u košarci, općenito u sportu i sad dođe nekakav seljober koji omogući putovanje na drugi kontinent ,nekim seljoberima koji sa košarkom nemaju veze
Halo ljudi, ko je ovaj Colan da se ovako po*ere na kosarku u BiH i to vec traje neko vrijeme?!?!?!?
Halo ljudi, ko je ovaj Colan da se ovako po*ere na kosarku u BiH i to vec traje neko vrijeme?!?!?!?
Zamisli sta je u glavi JJ kad dođe sa finala WNBA, i zatekne ovog seljobera u šorcu i papučama kako se šepuri oko klupe.
Gdje se politika upetlja tako ti je.
Eto udjite na moj profil, i sta sve pisem vec duze vremena, Colan je sam uspio pojesti kosarku u BiH. Nema veceg termita i veceg neradnika u bh sportu.
Vjerujem joj
Imamo i mi naseg Cvijanovica
Moja Razija iz istog razloga je otisao Bedran Bosnic, a i u fudbalu nam je tako 30 godina. Mafija je uplela svoje pipke u sve pore u ovoj napaćenoj zemlji., Oni su svi ko jefna porodica.. Sve stranke su jedna velika mafijaska porodica koja je zaposlila svoje najblize u tuzilastvu, drzavnim i entitetskim institucijama, profitabilnim firmama.. Napravili su drzavu za sebe, a narodu ostavili da zive u bijedi..
Nema ovdje niko protiv države. Imaju samo kriminalci na vlasti koji pljačkaju na sve strane. A oni su tu zato jer ste vi to tražili.
Pa bravo Razija! Samo si trebala odmah objaviti, ime i prezime, Amer Colan, uradio to i to, dokazi, napisati, potpis i zdravo! Ti si uradila sto je do tebe, dalje nek reaguje ko treba! Posteni ljudi, ne sutite!!! A ovi bahati su na ulici misevi. Kad naleti na koga treba ako nista pljunuce ga! Ne trpite, ne sutite, postajete saucesnici nesvjesno. Jos jednom, bravo Razija!!!
Ovako nam je u svakom sektoru u drzavi, ekonomija, privreda, sudstvo, kultura, diplomatija itd... jos smo mi i dobri lol.
Cuj vecere sa dijasporom gdje prikuplja sadaku, a voda po tim vecerama kosarkasice ko da nisu dosle na prvenstvo u kosarci nego da sadakaju od dijasporasa. Uhljupi kradu donacije ko u ratu.Fuj.
I nevalja vam Vico Zeljkovic, a valjaju Colani, Usanovici, Pusine, Begici....
Šta se nerviraš Razija , boli te K!
Kad se fukara osili. Polupismeni primitivni skorojevići. Noga krkanu