Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta druga cetvrtina, nije vise slucajnost.
Milice, ništa vi niste izgubile. Bukvalno dijelite 1. mjesto sa Slovenkama. Pokušajte to sutra dovršiti da vas gledamo dalje i navijamo za vas još jače.
Jest bolje je ovako ce sutra razbiti Hrvatsku pa ce nam biti još draže
Glavu gore, cure! Puno ste vi već učinile. Usporedbe radi, krenule ste od nule i za nekoliko mjeseci uradile ste puno više nego, recimo, vlasti u Bosni za 26 godina. A navijača bi bilo svaki dan da FIBA ima jednake kriterije za sve, pa da i vi igrate u večernjem terminu kao Španjolke npr., a ne ovako, svaki dan u podne. Puno sreće dalje!
Od 12 igračica 9 su genociduše
A te kosarkasice sebe zovu:"BOSANKAMA" I svim srcem igraju za BiH.Tako da znamo da ti je teeko jer nema RS reprezentacije 😂😂.
zasto li Merisa Dautovic nosi broj 88 ?
...samo se treba rijesiti SaBaksuzina Bakse Topalbecirevica i mi lagano prolazimo...ako on bude malerisao u sljedecoj utakmici mi smo gotovi...covjek je zloguki prorok i glasnik nesrece i baksuzluka,takav je vec 25 godina...
Izbaciti genociduše iz sastava košarkaške reprezentacije BiH !...Bolje da igramo samo sa Djons i našom ponosnom Bošnjakinjom Melisom..nego da imamo djikanski genocidni tim !!!!!
Izbaciti genociduše iz sastava košarkaške reprezentacije BiH !...Bolje da igramo samo sa Djons i našom ponosnom Bošnjakinjom Melisom..nego da imamo djikanski tim !!!!!
Marica Gajić je naša ponosna Bosanka i ne seri
Ja sam davno rekao da se Bošnjaci pomalo pretvaraju u Vlahe i ti s najboljii priimjer za to. Nabijem te na spolovilo, i tebe i sve one koji pate da budu isti debili koo srpski nacionalisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)