Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ste uradili od onakvog kulta, institucije kao sto je bila Kk Bosna....ne mogu da vjerujem da su Sarajlije to mirno gledale dok su tajkuni rusili najvecu sportsku instituciju Sarajeva ali i drzave BiH.....bas ste papci!
Ugasio ga je Konakovic davno
@gooUser1576687426 Da nema Sadake od kojekavih royala bila bi bosna odavno mrtva ,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa gdje bio Konakovic da pomogne, aha da, pa on vas je i unistio.
@_Reds_ dje Dino prodje u trava ne raste...a zeleni su jos gori
'vako ce i Canton Sarajevo izgledati ak' se Konakovic nastavi šepuriti ...
sta hoces Baša ti si prvi guro štele i tatine i mamine sinove i mislili ste da ce to tako moci,e nece moci svemu jednom dodje kraj.
Dino je unistio i pokrao KK Bosnu evropski brend kosarke, al bitno je da se prica o zoiu i ostalim dok KK Bosna se gasi i pitamo se sto mladi odlaze bitna je vama milijarda budzeta a mladi i kk bosna su nebitni....
Zna se ko je unistio KK Bosna !
Igor Stojanovic koji je sjebavao sve skupa sa Konakovicem???Pa ljudi vi ste bas zasluzili da vas se ostavi da struhnete.Fuj
Sta uradi Konakovic Dino ruke mu se osusile.Djubre jedno i on i onaj kriminalac Harun Mahmutovic.Taj je i zenu Aidu doveo u Royal-da skupa kradu.
hoćete para guzovače a, kuš, kk bosna je umrla i prežaljena onog momenta kad se spojila sa royalom, o mrtvima sve najljepše.
Treba uprijeti prstom u sve one interesne grupe i pojedince koji su se okoristili Bosnom u periodu 1998-2010. Dovođeni su totalni bezbnačajni igraći za velike novce koji ne bi odigrali u sezoni ni 3 minuta. Dovođeni su igraći kao protuusluga da Bosnin preddsjednik postane predsjednik KS BIH, imali smo nekolicinu direktora koji su sebi isplaćivali velike novce dok je klub grcao u finansijskim problemima..
@Hamoponovouredu ''Yabhati hina im dog mother''.
"" Ako se Bosna odvoji od Royala, Bosna je mrtva "" JEl TO Repusliku Srpsku zovu Royal jeko kralj Aleksadar ocam.....
Koja ironija da nam je sport bio bolji nakon rata nego sad, jad i cemer.
Mrtav je cijeli protektorat a ne samo košarkaški klub....
Pa ako je samo rupa bez dna nek i propadne.
Gasi to. Gdje ima da se iz budžetskih novaca daju plaće profesionalnih igrača??? To je nezakonito braćo. Čitajte zakon. Može ae finansiratibradvomladinakih škola košarke i slično od javnog interesa. A da prima plaću nekakav polupismeni poluigrač sa budžeta pa to je mimo zakona. Zato, gasi takve klubove ili neka sebi nađu donatore ili sponzore. A ne javnim parama. A djeci bolesnoj onda nemate za liječenje
Bilo je pravo umijeće uništiti KK Bosnu, pune tribine, reklama je bilo toliko da ih više nisu imali gdje postavljati...al eto nadje se narcisoidni Dino i svuče Bosnu u ravan ... i dan danas se pere, bez obraza i časti...pih 😎HZ😎