Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jokic je jedan od najinteligentnijih igraca svijeta, meni nije jasno zasto pisete lose o njemu, nemojte mijesati sport i politiku.
Realno gledajuci, Denver je zasluzeno izgubio, bekovi sutirali 0/13 za trojke. Osim Jokica, kompletna ekipa je bila ocajna. Sve u svemu, GSW ce imati lak posao u sljedecem krugu, a onda ih u finalu ceka Milvoki.
Bravo RIP city! MC pruzima liderstvo kada Dame podbaci. Kanter iskočio , klupa proigrala. U Denveru Jokić ne može sam. Kada se Marej raspuca i promašuje, osim Jokića nema ko da povuče. Ne pljujte po momku, da ne vrijedi ne bi dobio ugovor 150 miliona. Amere niko ne može prej......u novcu. Jokara je jedan od najinteligentnijih igrača koje sam gledao.