Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, ni jedna taktika ne može nadomjestiti nedostatak kvaliteta.
Bavcica protjerati iz drzave!
imam predlog za bošnje...odmah batalite košarku, nije to za vas. Počnite da igrate šah..i šah je sport
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo nije bila kosarka, istjerajte ta sutala i te usrane bekove iz ekipe. Uzasno.
RBW zato ovi iz gornjeg mogu da samo gledaju ove i da sline :)
@rbw idi jedan krug protrci vani po sumi, tj gornji entitet
RBW 16.4 NA VMA U22H RADJEN A BABO MI JE BIO BOJNO LICE UČIO I SRBE I POSEBICE O VOJNIM STRATEGIJAMA I O VOJNICKOJ ČASTI IZGLEDA DA IH JE SLABO NAUČIO.OD 94 ŽIVIM U BOSNI,HOĆEŠ ADRESU U BEOGRADU MAMU TI JEBEM SELJAČKU,
pa nama i jest u kosarci jedna cetvrtina u nogometu 25 do 30 minuta rukomet 15 mi i td
Dusko svaka cast na strpljenju sa ovim momcima! Patriote na baterije ce uvijek biti prisutne, kad se slavi najglasniji su, kad se gubi pljuju jos glasnije. Igre nije bilo, poneki bljesak i to je to. Najvece pojacanje za reprezentaciju bi bilo da ostane trener, pa opet pokusati iduci put.
Ma Bosna je realno U16. Treba se ulagati u sport. Ovako kako sad stoje stvari nema ništa od našeg sporta.
@SandzaklijaVI Vlah je pripadnik narodna Vlasi. Taj narod kao i svaki drugi, npr. Bošnjački, Hrvatski, Albanski zaslužuje poštovanje. Tako i Srbi. Ko zna možda su tvoji nekad bili Srbi? Imaj poštovanja prema onima koji su nosili srpska imena u tvojoj porodici i koji su imali krsnu slavu.
Od svakog balije, četnika i ustaše više mrzim FRIŠKO rođenu i nacionalno OSTRAŠĆENU balavčad . . . G O V N A b a l a v a . . . ! ! !
imam predlog za bošnje..manite se košarke nije to za vas. Počnite da igrate šah...i šah je sport
I ti se osvesti i pogledaj granice svoje države,jer si očigledno neko bez identiteta, a nas u Srbiji boli k da li neko iz bosne navija za nas
@sivle hahahhahahaah ahahhahahaha ahahahhahaaha bez identiteta. pa nas niko nije ubjeđivao da smo bošnjaci, a ne bosanci neposredno prije popisa. svi smo znali ko smo, srbi. toliko o identitetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jedna pobjeda i ostalo porazi... isto kao rukometna i fudbalska repka na velikim takmicenjima, ko da smo ukleti
Tako ti je kada igraju Srbi za BiH koji nisu uspeli da udju u B-Team Srbije... Poturci nikad sami nece moci da uspeu nesto... prodane su duse
Čekaj je ste vi bisanci ili bosnjaci?
Ne vlasi
Ma nisam te to pitao de se dogovorite, ne mogu vas upratiti, jeste bosanci i pricate bosanski ili ste bosnjaci i pricate bosnjacki?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma ko jos gleda ove starudije,evropsko prvensvo za kadete je hit
Haj te ba ljudi nije sve tako crno. Nemozemo ni uvijek pobjedzivati. Samo sto gubimo uvijek hhhhhhh
Jesi grozan. :))
Bošnje, za koga ćete navijati Srbiju ili Hrvatsku?
Pa nisu Bošnje Turci da navijaju za Tursku. ;)
Ne navijam ni za kog osim za BiH! ;-) Ali želim uspjeh komšijama, da doguraju što dalje to bolje.
Volim te BiH! Sada molim Boga da Ivanović ostane naš selektor te da iduće kvalifikacije i onda aBd EP dočekamo u našem najjačem sastavu te da napadnemo medalju!
Koliko je para baceno na ovu ekipu za koju smo znali da ce se osramotit? Zasto je bilo potrebno placat jednog Ivanovica kad sa ovim amaterima ni Phil Jackson ne bi mogao nista?
Ja samo mogu reći FUJ FUJ FUJ po sto puta.Ja se stidim ovakve repke.Izgubiti u redu,ali svaku po 20 ili 30 razlike to je van svake pameti.A onoj pičketini Teletoviću želim da slomi obje noge,fol on patriota,a on lehavom Đedoviću je suvišno trošiti riječi.