Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA RAZLIKU OD ONIH FUDBALERCICA OVO SU MAŠINE ❤️🇧🇦❤️
Majkl Dzordan i Skot Pipen nam je falio danas u repki. Od 7 godine litvanci treniraju kvalitetno. Kretni obrasci bez improvizacija. Vidi se da su momci od malena trenirani od kvalitetnih trenera kojima je kvalitet bio na prvom mjestu a ne kotizacije, clanarine i kvantite djece. Mi cemo s ovakvim sportskim sistemom i trenerima uvijek biti na gubitku. Energije fali jer eksplozivnost i snagu nisu razvijali na vrijeme. Do nas je.
Sve osim plasmana je poraz..kad moze mala Crna gora onda je mogla i Bosna ocito nesto nestima kao i u fudbalu !?
Ne stima najjaca grupa u kojoj si se mogao naci. Uporedi grupu u kojoj je Crna Gora i nasu grupu.
Previše euforije poslije pobjede nad Slovenijom, kao da smo u finalu ih pobijedili, generalno loše izdanje Nurkića, nije bilo kontinuiteta ni u jednoj utakmici, izgubiti od onako njemačke, tačnije 5 minuta u 3/4 utakmice protiv njemaca ne postići poen je kriminalno, i onda tražiti nešto u zadnjoj utakmici to je kod nas vječito tako, nažalost.
Jednostavno, treba se praviti igrači koji su jaći od jednog Atica, Vrabca ili Lazica- jednostavno potrebni su nam igraći koji mogu 1x1 zamjeniti Musu, Halilovica ili Robersona! Tu mozda uletiti jedan Rijad Avdic, Amar Alibegovic itd.
Svaka njima cast! Medjutim pitanje je dali smo zadovoljni se ovakvim rezultatima, kad mnogo manje zemlje imaju mnogo bolje rezultate? Dobar pokusaj nije uspjeh, nego pokusaj.
Ajmo Bosanci kući. Nema dalje. hihi
U BiH nema dovoljno novca nizasta osim za ogroman broj politicara i nj uhljeba. Da barem njih mozemo izvoziti ili da nas bar mogu predstavljati u svijetu po necem pozitivnom
Ponosan sam na ovu našu ekipu, a naravno i razočaran, bilo koju drugu grupu bi prošli bez problema. Uz sav njegov trud i zalaganje, ipak Nurkić nije odigrao ovaj turnir na nivou potrebnom da se prođe dalje. On je imao ukupni šut 39 %, bacanja 63 %, što je objektino jako loše. Također, 7 skokova po utakmici malo je za centra njegovog kalibra. Treba samo uporediti njega i Valančiunasa i sve jasno.
Do nas je nije do grupe.
.....mene život razočarao, svuda behar na nju miriše... Treba i ovu pjesmu promjeniti. Tužna. Nije za slavlje i veliku motivaciju. Više prkos. Ne donosi sreću.
Vrlo lijepo napisan clanak! Sve receno...
Njemačku na neutralnom terenu bi razgulili, oni su se gurali maksimalno.
Daleko najača grupa
Kako samo brzo potonemo psihom … u tome smo prvaci svijeta !!!!
Svaka čast košarkašima, dali su sve od sebe, učinili nas ponosnim i radosnim zadnjih par dana. Samo, nemojte druge spuštati, kao na primer Mađare u tekstu. I bez toga naši momci su bili sjajni. Sport je takav, talenat i upornost mora da prati sreća. Biće je više sledeći put.
Vreme je da se BiH okrene obavezama na svetskom prvenstvu za dijabetičare bez dijabetesa 😂
Manite se romantizma, ako se moglo pobjediti europskog prvaka, moglo je se svakoga. Rad i samo rad, a prije svega razvijanje psihološke prednosti i prije nego što je meč počeo, a nek kalkulator obavlja kalkulacije!