Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubio pogledom, vaspitni samar, omg uzima
@sparkx uzimate radnice iz kladionice da pisu clanke?
Kaze " udario mu nesto jaci samar " , dvije recenice poslije toga ," nakon kratkog objasnkavanja udario mu blazi samar " , ko li je ludzi ovaj sto pise ili mi sto citamo ove gluposti !!!
Dule je onomad u sred tekme davio Bogdanovića 🏀😂
Vjerovatno ga podsjetilo na ovo: https://youtu.be/9jsMJ29_zYs?t=295
''Bulevarđija'' zaista nikada ne manjka posebno ovih što su se školovali u ''matici'' , na univerzitetima u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, N.Sadu,,, Srbijanski , srpski jezik, su savladali dosta dobro, ekavica se može još popraviti, ponekad se ''pogreši'' ali šta češ. Nije lako biti ''gazibara ili lastavica'', posebno kad nije voljom svojom..
Kakav igrac, ovo se jednom u 100 godina rađa. Sigurno ce biti jedan od najbolji igraca NBA u historiji. A na to sve stalozen, skroman, miran. Dok nase NBA zvijezde odmah slikajunse sa novim skupocjrnim autim, stavljaju bijele navlake nanzube, bijele se od Amerike do Bosne....Hebo ti nas mentalitet bolesni
Ima slabe reflekse Dončić
Oko čega vi napravite članak.
Koji kreteni pisu ove clanke...
Luku trebaju samo tapšati po..
Što ga plesnu đikane?
😂😂