Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Bosni jedan glavati psihopatski sandžaklija već kontinuirano zloupotrebljava sistem i zlostavlja roditelje stradalih djevojaka. Kao nagradu ždere, pije, goji se. Obavezno uvesti smrtnu kaznu.
Jadni ovi crnci u SAD koliko ih ima a nemaju nikakva prava,a skutorija se kod nas vazdigla a nema ih saka jada..
Kriv!
u ovoj situaciji on je crnac, a ne zvijezda
Garant policajac ne prati kosarku.
E to je policija.
Volio bih kod nas da ovako papke šokiraju.
Srbi ce nabaviti elektrosokere za. Bosnjake
Prije će Bošnjak zbog Bošnjaka. Ne trebaju Srbi za to.
Ne voliš Sebiju?!? Bzzzzzz A sada?
Ako je on zvezda ne smem ni da zamislim šta su onda Lebron, Harden ili Durant.
Crnci su u Americi izvor svega sto ne valja.Droge,prostitucije,pljacki,ulicnih bandi,lezanja na socijali,itd.Niti zele da rade niti da se obrazuju.Zalegnu na socijalu i bave se kriminalom a kad dodju pod udarnu pesnicu zakona onda na sav glas kukaju kako su ugrozeni i diskriminisani.Nesto poput nasih bosnji i cigana.Tako i ovaj nigger umislio da je zvijezda pa namjerno provocira policiju,a kad ga ispendrece onda se snima i kuka kako eto amnericka policija tuce jadne crnce.Ko bosnje u ratu
ovaj nigga je do sad para zaradio ko sto ni ti,ni ovi policajcni necete vijdeti svojim ocima!!!! lik je 95 godist? koje si ti bogati? sjedis ovdje i trunses,sta si to ostvario hejteru jedan?? trazis jos petaka od babe svako jutro
Ti si mali firaun koji nos nije promolio iz svoje vukojebine. Nisi nikada ni vidio crnce u životu. Mali fašistički firaun kojeg je silovao lokalni pop.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kasno navece, nidje nikog, moze gdje hoce parkirat i on bas gdje ne bi trebao. Bravo macko. ahahah
Glupi ameri, sto bi bosnje rekle :)
e nadam se od svega srca da ce ih ovaj nigga tuziti i naguziti i uzeti ima 100 milona,majku im hebem rasisticku i pokvarenu. Ma ja ACAB ! ( daš mu samo malo moc i vidjet ces kakav je cojvek-a 80% su gnjide i p.čke najvece. Znam imam ih na treningu par!"!!
unlikaj ti drotino sta hoces. >Vecina na trenignu kod mene su nafurani nabildani debili...PRESPORI DA UDARE NEKOG,jhellooo prespori!! valjda naucili u grupi udarati!!!!!! Vidim kad sparinguju,NE SMIJU SE POTUCI,IZBJEGAVAJU KONTAKT....DA SE ZNA DA IMA I SPREMIH MOMAKA,ALI SKORZ MALI POSTOTAK, u to sam se licno uvjerio!! Ima spermih za otrcati,dignuti na bencu i tako to...ali za potuci, JOK!! SLABO!
iskreno nik je samo za narode..... a ostalo stoji, ZNAM I VIDIO SAM!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SBB-HDZ-SNSD OSOVINA ZLA u BiH dokazano! Oni ako uđu u presjedništvo, podjela je neminovna .. Nedati KEPECU šansu nikako neka ide tamo gdje kupuje nekretnine