Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teletovci i Nurkic predstavljaju prvo sebe i neka i je sa srecom a kada zaigraju i ako zaigraju za repku onda cemo reci da predstavljaju BH
podpisujem, kad ponovo zaigraju za Državu tad kapa do poda, ovako sreću obojici želim i to je to.
skoro umre ha ha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za nas igraju nekakvi crnci a uvažena seljačina Nurkić nema ni trunku obraza. Ko ga JB kad je papak. Nikada pare nisu ni činile čovjeka.
Da imalo pratis shvatio da on jos nije u pogonu svoje ekipe i da ce propustit pocetak sezone zbog povrede.Glupane
joj papanluka ovdje..hahah
Kad vidim sta se sve pise ispada da je bolje reci da predstavljas neku regionalnu ligu nego NBA..sretnu i spjesnu sezonu Mirzi Jusufu, kao i svim ljubiteljima dobre kosarke . .
Ok nisu mogli igrat za nas al su mogli dat podrsku ostatku repke, doci na pripreme ,obici igrace ,gostovati u par emisija i reci svoju stranu price.
nurkic je jedan mali seljacic koji se digao taletovic je ok i igrao je za repku al bi ja sve te neke kvazi zvijezdice rado uporedio sa salihamidzicem za bajern je izgarao a za bih samo dodje reda radi nije sve u novcu nemamo mi taj patriotizam kao druge repke sa bivse juge realno
Bice ovo dobra sezona, jedna od najuzbudljivijih mozda ikad kad gledas po kvallitetu i broju kvalitetnih timova, barem na papiru. Naravno ako ne bude povreda puno, al uvijek bude pred kraj ko i prosle godine. Cleveland je favorit po meni, nemaju konkurencije na istoku, al opet ako svi budu zdravi. I prosle godine bi oni lagano uzeli, al povrijedili im se 2 od 3 top igraca, Irving i Love, i cak bi dobili i bez Love al Irving se povrijedi u 1. utakmici finala. Dakle ako svi budu zdravi za playoff do kraja, a pogotovo ta top 3, Cleveland uzima. Na zapadu, po meni je Oklahoma favorit, imaju sad i Enes Kanter, al opet ako svi budu zdravi, no kod njih se svake godine barem 1 povrijedi za playoff, ili Durant ili Westbrook, i Ibaka, uvijek neko.. Drugi tim po meni je San Antonio, dodali Aldrigde i David West, a nikog nisu izgubili, opet ako bude bez povreda. 3. favorit su Clippers, dodali Smith, Pierce i Stevenson-a a zadrzali sve ostale. Po meni su Golden state tek 4. i onda New Orleans 5.
nisi ni M od jedinog Mirze!!!
nije ni V od Vrabca
Nurkić jeste seljačina, ali Mirzi nema pravo niko ništa reći, zahvaljujući njemu smo se i plasirali na prethodno evropsko.
nidze veze,cuj predstavljaju bh?
teletovic,nurkic i "svabo" iz visegrada nisu htjeli predstavljati BiH na EP..najveci krivci za ono blamiranje u francuskoj..
Još da se Thunder vrati u formu i biće šou na zapadu. Čini mi se da već dugo godina nije bilo toliko jakih ekipa.
stojnić izazvao spahovića na meč
Opet nema spavanja. Jedva čekam Mirzu i Juku na terenu. Tko smo mi da o bilo čemu sudimo, i da se odričemo naših dragulja tek tako!
vrabac predstavlja pipu i que passu u aba ligi
KAKO VAS NIJE SRAMOTA PISATI TAKVE KOMENTARE? ZNACI TREBAO JE SA RAZVALJENIK KOLJENOM IGRATI A TELETOVIC SA EMBOLIOM PLUCA? PU STOKO NEOTESANA. ETO VI VOLITE BOSNU VISE NEGO SEBE. PARE ISTO TAKO NE VOLITE....
Ja sam procitao da je Teletovic za tamosnje medije izjavio da nije igrao za repku da bi se mogao posvetiti vise klubu i upoznati bolje saigrace i grad, a demant te vijesti nisam procitao... Za Nurkica se zna da je izdajnik...
Ja sam procitao da je taj isti Teletovic za tamosnje medije izjavio da nije igrao za repku jer se htio posvetiti ekipi, i bolje upoznati saigrace i grad... A za Nurkica ne treba trositi rijeci, stari izdajnik...
dabogda obojica noge polomili....djedovic ruke..