Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan se zove Skoti, ali su i u zivotu i u dokumentarcu obojica ispali teski skotovi prema Toniju. Skoti je cijeloga zivota ogorcen zbog loseg ugovora, ali sam je kriv - zinulo dupe na prvo ponudjeno milionce i potpisao dugogodisnji ugovor. Cak mu i vlasnik Chicaga sugerisao da razmisli i da poslije ne kmeci. Kmecao, mnogo. Znao i odbiti ulazak u igru. Dok je igrao, nije bio ni medju 100 najplacenijih.
Nije rekao da je Jordan los igrač nego loš saigrac,što i jeste tačno jer je uzimao često nerezonske suteve do dolaska Pippena u Bullse. To nema ni približno slično značenje. Prevedite lijepo. Realno čovjek je sve lijepo objasnio.
Sve je krenulo sa onim narcisoidnim Jordanovim dokumentarcem Last Dance gdje je Jordan fakat šupački šuknuo Pipenu i njegovu situaciju sa ugovorom iskoristio da sebe još više uzdigne. Longlija nije ni pomenuo, Kukoča isto. Razumijem Pippena što je popizdio, jer, fakat, bez njega Jordan nikad ništa ne bi osvojio. Bilo je Jordan kosi a Pippen vodu nosi, a u ovom slučaju nosilac vode je bio važniji i od samog kosca.
Zato si ti Pičpenu uzasan covjek!
Jordana ne možeš poniziti nikako,evo dolaze razni profili košarkaša, svjedoci smo toga, dobri, mnogo dobri, međutim Jordan će ostati sinonim za NBA i košarku generanlno. Jednostavno imao je to nešto, s tim faktorom se rađa i umire...
Rado bi sad zakucao na Pipenu...
ko je ovo ? da nije pomijesao jordana sa jacksonom ?
Emoj pipene pa dzordan je za tebe musa.
Tačno treba reset svemu ovom
Jordan najbolji ikad igrač individualne košarke a James najbolji ikad igrač timske košarke
malo si se zeznuo, tacnije puno. Lebron je imao sve all starove sa sobom i opet nista nije uspio
Mladji Jordan mu marise gospoju, pa sad ovaj baljezga :D
Sve stoji najbolji ikad ali čovjek realno ima asistencija ko i ja , kako onda može biti najbolji ikad kad je igrao sebičnu košarku a ostalih 4 igrača posao im bio da igraju odbranu skaču i njemu dodaju loptu
Pippen zabijao cca 20 poena po utakmici dok je igrao za Bullse. Jordan prosjek asistencija u karijeri preko 5 (sto je za nacin igre iz devedesetih odlicna statistika za igraca kojem je prvenstvena uloga da suta). O cemu pricas ti? A najbolji je jer je osvojio sve sto je osvojio kako individualno, tako i timski i uz to bio masina i u odbrani i u napadu. Nesto sto je za 90% danasnjih igraca, pogotovo superstara, nezamislivo.