Nekadašnji saigrači
0

Pippen šokirao izjavom da je Jordan bio užasan igrač pa sve začinio novom objavom

N. K.
Michael Jordan i Scottie Pippen
Michael Jordan i Scottie Pippen
Legendarni NBA košarkaš Scottie Pippen (57) nastavio je davati niz ogorčenih izjava na račun bivšeg saigrača i najvećeg košarkaša svih vremena Michaela Jordana.

Sve je krenulo prije tri godine kada je bio emocionalno povrijeđen zbog načina na koji je predstavljen u seriji "Posljednji ples" o Jordanu i njegovim godinama u Chicago Bullsima.

Ovaj put je gostujući na podcastu "Gimme the Hot Sauce!" rekao kako je Jordan prije njegova dolaska u Bullse bio užasan igrač.

"Gledao sam Michaela kako igra prije nego što sam došao u Bullse. Svi ste ga gledali kako igra. Bio je užasan igrač. Bilo je užasno igrati s njim. Stalno je igrao jedan na jedan i uzimao loše šuteve. Onda smo odjednom postali ekipa i počeli pobjeđivati. Prije toga nije bio na vrhu svoje kategorije", rekao je Pippen.

Očekivano su krenule kritike na račun Pippena koji je javnost još više razljutio najnovijom objavom na Instagramu.

"Od skromnih početaka do šest naslova prvaka, dvije zlatne medalje, Kuće slavnih i predvođenja Chicago Bullsa po broju pobjeda u play-offu. Nazdravimo neopjevanim herojima", napisao je uz svoju fotografiju iz djetinjstva.