Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO ACO LJUDINO
Hvala za sve , Aco ! Vollmo te !!!
LEGENDA HVALA TI
ACO ZMAJ BOSANSKI!
Aco bosanac!
hajde idi u svoju hrvatsku
a ti u p.m.
Buraz mu rahmetli bio dusa i prije svega ljudina i sampion a Aco samo to i potvrdzuje da su iste krvi Aco kapa dole ljudska gromado !!!!!
ako petrovic ostane (mocno zvuci ovo petrovic :D) , te na igrace poput teletovica (brooklyn nets), djedovica (bayern), wrighta (bamberg), gordica (dobar igrac) dodamo buzu (fenerbahce), nurkica (cedevita), vrabca (banvit), sulejmanovica (barcelona) dobit cmeo jaku reprezentaciju mozda spremnu i za medalju vec na sljedecem prvenstvu , a da ne govorimo za dalju buducnost.. i veliki je plus sto cemo imati dva mozda i najbolja centra u evropi , pa ce onda sve lakse izgledati :)
Kakva crna medalja , daleko ste vi od medalje . Imate Teletovica ali ne moze on sam.
nije bas tako , a i govorim za dvije godine kako moze biti..a i vidio si sam da moze teletovic i sam , litvancima 31 poen , gdje igra nekoliko NBA igraca..uostalom ko je po tebi iz srbije bolji od teletovica , ali iskreno odgovori :)
Aco, u Bosni ima novca, ali je u rukama nehljeba koji ništa ne rade, tako da za vas, sportiste, koji svjetlate obraz ove zemlje, nema dovoljno.
Aco, aco ... hehehe... aco trica... hehehe... samo naprijed Acini zmajevi...respect
Mozda nemas pare ali imas dobru ekipu i dobru promociju za mozda neki dobar ugovor.reprezentacija se najvise prati i njen uspjeh ce i tebi donijeti u konacnici profit.za kometar palac gore.trebaju nam takvi ljudi.
Aco je odavno promovisan
I zasto Aco ne budes trener na dva fronta,vodis klub i repku,takvih selektora je koliko hoces. Za sve postoji rijesenje. Dobio si 30.000KM za plasman,te pare 90% bosanaca nece zaraditi za 30 godina
ovdje na zapadu svaki nesposobnjakovic iz bosne ima mnogo vise nego popisanih 30000 KM. glupane
90% bosanaca crnci cijeli dan dok on setkara sa pistaljkom u ustima
Svaka tebi cast ACO , zasluzujes postovanje veliko kao i tvoj brat DRAZEN ! Hvala ti za sve sto si uradio ....
GDJE SU NAM SPONZORIIII? NI fudbalskoj repki drzava ne daje ni marke ali nasli smo uvijek neke sponzore i kad nismo bili ovako popularni, sta je sa ovim debilima nesposobnim?
Ne mozes ti ovdje napredovati kao trener, ti si davno mogao trenirati nekog drugog, ovdje volontiras i jos posudjujes novac savezu, nemoj Aco, nemoj