Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta što Njegoš "div sa Pala", ne može igrati! Sretno momci!!!
a zasto ne moze? povreda ili nesto drugo?
@Ryan O'Reily zeznuo koljeno momak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zbog Pandža i momaka koje on vodi imamo šanse da ostanemo u pameti do nekog boljeg vremena koje ce nadam se doći. Rad i čestitost je osobina ovih ljudi. Hvala Vam
samo neka campara gura musi lotu i ne sekirajte se
Prosto nevjerovatno da u BIH ima i ljudi poput ovog Pandje. Nikako mi se ne uklapa u sliku kakvom vidim covjeka iz BIH. Mora da je rodjen i odrastao van BIH, jer po meni je nemoguce odrast u ovoj zemlji a ostat posten i dobar covjek. Ili je sto zovu statisticka greska.
Svaka cast Pandzi, a posebno Kosarkaskom savezu sto ste nogirali one smradove koji nam otjerase Teletovica i Nurkica. Sve su uradili da sebe politicki promovisu, njih svakako Teletovic i Nurkic nisu nikad interesovali.
Sta je sa Sikirasem????
valjda je bio nesto povrijeđen
Povreda koljena Šteta za Njegoša i reprezentaciju Brz mu oporavak
Sve najboljke momcine!!!!!!!!!!!!!
Naprijed momci i puno sreće! Donesite nam ponovo radosti u BiH.
..što Sparsi ne uzmu ovog Pandžu, on povuće kojeg igrača iz Kaknja za sobom i eto više jbene košarke u Sarajevu opet?!
Zašto na spisku nema imena Eman Šertović, jel to opet dijeljenje i centralizacija!? Jednom ste ga izbacili i opet to radite, dječak se trudi, bori, zalaže se za ekipu ali ima jedan grijeh, iz Bosanske Krupe je. Pa kad poslije dobije ponudu neke druge reprezentacije, drvlje i kamenje će se bacati na tog igrača. Da nema kvalitet, ništa nebih rekao!
Selam za familiju Šertović
@Osmani da se razumijemo, nisam iz familije Šertović, niti su mi rođaci ili komšije, ali ovog dečka sam gledao kako igra, stvarno je talenat a vidim da mi se udara minus od strane onih kojima je namješteno da budu u reprezentaciji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KLIX KARNA