Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da pobijedi neki autsajder ali realno od navedenih igrača se mogu napraviti 3 tima i to da sva 3 osvoje medalje.
Dovoljan je Durent i Kari za ostatak svijeta
Stavio si video u cijem opisu pise da je AD rekao da ce igrati ukoliko ga pozovu, a u recenici ispod pises da nece. Ne persiram te jer si polupismen i ne bi trebao biti urednik, kao i vecina drugih urednika na klix-u. Gdje vas samo pokupise sviju?
Olimpijada je jedino takmičenje koje ameri priznaju. Ništa drugo ih ne zanima. A realno, ako pošalju najbolji tim, tu se priča završava...
Koji bi mi merak bio da ih i ovde neka europska ekipa spusti na zemlju 😂😂😂😂
Bio bio merak ali to se nece i nemoze desit. Lagano ce dobijat sve svjetske ekipe 20+ razlike. Joj sto me Amerikanizira