Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kompleksaši su pali, idemo dalje...
zna se ko su kompleksasi,nema tu kompleksa,logicno da je srbija bolja,hrvatska vec dugo u kosarci nije dobra,ove OI su dobro odigrane,dobio se konacno vodja bojan bogdanovic, i konacno svijetli dani za hrvatsku kosarku
jedni kompleksasi su pali, drugi su ostali
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Potpuno nebitna utakmica i sport... Sta nam vrijedi pobjeda ovde kad 'Rvati imaju medalje u gadjanju glinenih gusaka, jedrenju, šminkanju, itd...
Tako je. Ko to još prati košarku? Čim izgube, eto komentara o oluji i traktorima.
poturice na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
za uspjeh hrvatske kosarke postoji vrlo jednostavno rjesenje. Nek izbace iz tima ona 2-3 hrvata i popune tim kompletno Srbima
lol
Treba Darija razumjeti, njemu je bilo najteže igrati. Sad će ga braća Hrvati optužiti da nije htio protiv Srba dati 100% od sebe.
219 komentara. Da čovjek ne povjeruje. Igrali, pobijedili Srbi jer su malo bolji i šta? Nek im je sa srećom, čestitke pobjednicima.
sad ste za dom spremni :) hahahahaha
Nek smo. Bogu hvala!
ima li kraja karanju u ovoj kosarci konjusara? Pa gdje god ih sretnemo, puknemo ih.. I kada smo najlosiji, mi ih dobijemo... A oni se napnu iz petnih zila...
U kosarci nista novo...
Šalu na stranu, realno Hrvatska je odigrala sa 110% svojih mogućnosti, vidi se da su neizmjerno željeli pobjediti. Ali jednostavno je istina što je Slavnić rekao, Hrvati imaju samo trenera i dva igrača. I kad jedan od ta dva podbaci, kao Šarić sinoć, ne može se dobiti ozbiljna reprezentacija sa dugom klupom. Ovaj tijesan rezultat je najviše zasluga fantastične šuterske večeri Bojana Bogdanovića. Ali treba čestitati Hrvatima, sad liče na pravu ekipu. Fali im dobar play i dobar centar za više.
Hrvatima preporuka da podnesu Grckoj molbu za ponavljanje dodjele medalja od prije 20 godina, kada su sisli sa postolja da ne bi kao drugoplasirani slusali himnu pobjednice Jugoslavije. Ocigledno vas prati prokletstvo u kosarci kad su Srbi u pitanju. Svaki malo ste naguzeni i to bas onako socno :)
Skinite prokletstvo*
Tko i vi od nas u drugim sportovima :*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ocekivano, bili su favorit Srbija. Bollji tim, Hrvati su iznenadili i ovo sto su napravili, a bice bolji za koji godinu jos ima ovih mladih. Razbili ih ovi poslije poluvremena odma. Sad je Australija, ona je favorit, al mogu ih na dan uzeti. I onda se nadati da Spanija pobjedi USA, krenulo je Spance sad, razigrali su se, i oni imaju najbolji sansu da iznenade USA sad. Jer i USA sad igra ozbiljnije. To bi Srbiji bio jedini realni put do zlata, da sretnu Spance tamo.
Pa i nisu toliko, oni sad imaju 4-5 NBA igraca, solidan tim ako su uigrani. A tek za 4 godine oni ce biti dobri, onaj 1. u draftu Simmons je njihov, 20 god, i mozda ima jos neki mladi. I Kanada isto, sa Wiggins i par mladih NBA igraca, za 4 godine, ko ziv to tad, al ce biti isto jaki. A ova Srbija igraju lijepo, timski, al protiv USA su imali vise dodavanja, tehnike i fora neg USA, ko da igraju vani. Bice vjerovatno gusta igra sa AUS, manje od 10 razlike, za nekoga.
Potrazio sam, ima jos Dante Exum iz Utah, 21 godina, i neki mladi 19 god sad doso u Milwaukee, iz Sudana, Australac, preko 7ft, a izgleda pokretljiv, zilav neki.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fenomen Hrvatske na OI uzeli medalje u vesljanju jedrenju streljastvu i gadjanji glineni golubova kakvi su to aportovi majketi
Raduljica vratio Šarića na pravoslavlje!
Šta ga Radulja ima vraćati, Dariju su i otac i mati Srbi.
Nisi skont'o, nema veze!
ovako tek skontas kakva bi sila bila bivsa juga danas, mi balkanci smo generalno sila od ljudi ali jbga kad smo retardirani.
Da bila bi. Hrvatskla ima 30 medlaja na OI, srbija 10 što je 40 pa smo super (bit će još neka). E u tome i jeste problem. Mi i srbi 40 medalja i tako je bilo u svemu. Danas bi bilo i mi (Hrvati) i srbi ostvaruili 10 mlrd USD od turizma (od toga srbija 10 milijuna). Ne ide to baš tako.
@ivo.balota Vidim cvijetaju vam ruže bez Srba. Neka neka, tako i treba. Udariti zid pokraj Save i Dunava, da nemamo nikakvih dodirnih tačaka s vama. Dobro nama, dobro vama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosanci nisu mjerodavni ikoga kritizirat ovdje, tekma je bila dobra, pobijedio je trenutno bolji i to je to...onima koji podjebavaju neka pogledaju koliko je njihova zemlja osvojila medalja, a koliko HR i neke druge.
a hercegovci?
@izgodaninezgodan tako je zaboravio sam da svako malo mijenjaju svi nazive, valjda ce se ustalit u jednom nazivu i ostat duze malo
pobijedili su bolji i čestitke. šteta što su Srbi loši pobjednici pa se ne znaju nositi s rijetkim svijetlim točkama njihova naroda pa se ponašaju kao djeca kad dobiju veću igračku od susjednog djeteta.
Podleče Šarić DarijA pod voz zvani Raduljicaaa hahahaa