Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurkic je konstantan nema odsilacija da jednu odigra dobro a drugu lose kao Teletovic.Volim i Teletovica ali Nurkic je igracina
@edisss :) aBd, nek se pojedu onda mada znaš kako, tada će pričati sve najbolje o njima - ti što pljuju inače su kao ovčice, kud jedna i ostale za njom sve do sljedeće :D
jbo te susic , sta je , ja sam uvijek branio nurkica ali sam po susicu pljuvao i uvijek cu pljuvati nacin na koji je dosao u repku , da ga nije adzo na guranje proturio u repku ne bi ni njemu nista zamjerio,nije zasluzio poziv i tacka , eto tek tako da znas da ima i onih koji su pljuvali po susicu a hvalili su nurkica svrsim ti ja na facu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Savez u Denver, kleknite i pocnite sa poslom..
OVO JE DEFINITIVNO NOVA ZVIJEZDA NBA BRAVO JUSUFE
Kada mali, pobjedi velikog http://spijun.org/?p=1538
Drago mi je da je Klix onemogucio komentarisanje pojedinih postova.Treba ici jos dalje i omoguciti samo komentarisanje sa punim imenom i prezimenom.Dosta je vise isfrustriranih i iskompleksiranih hejtera koji sire mrznju pod plastom slobode govora.Ostavite opciju shera na drustvene mreze pa neka svako siri hejt na svom profilu.Posjecenost nece pasti ne brinite.Ko ima nesto da kaze neka i kaze ali punim imenom i prezimenom!
samo da jos za nas zaigra pa da haramo evropom, pa onda i svijetom :*
Preminuo je Muhamed Mujkanović. Neka mu je rahmet duši.
Na koljena i oblajvajte ga Nurk-u. Vazi isto i za mahmutovica i konakovica kao i za prosjecnog propatrioskog komentatora na klixu cija ce misljenja Juka uvaziti sigurno.
Ta će Nurkić, vrijedniji je nama Konaković u savezu a i bolji je igrač bio.Nije htio da ode u NBA jer je volio Bosnu
Poštovana redakcijo KLIXa Molim vas googlajte ime "Helric Fredou" i napišite nešto o ovome a dozvolite komentarisanje!
Zašto se ne može komentirati clanak o Šušiću jebote? Ukinite skroz komentare onda
juka odlicno odigro - njegov igrac utrpo samo 32 poena..
juka se igra :)
Kako je začepio usta klošarima koji pljuju? Evo recimo u ovoj utakmici je odigrao poprilično dobro. Ali čime je začepio usta onima koji ga pljuju zbog toga što je antibosanac koji ne želi da igra za reprezentaciju? Kako je začepio usta onima koji ga pljuju što je seljačina kojemu je omiljeni pjevač Baja? P.S. "Odlično se nosio sa Kazinsom??? Hahahahahahaha. Mislim, jevote, HahahahHAHAHAHAHAH. Pa moramo li odma' pregrat majka ga ne ubila. Nurkić odigra praavo dobro. Pa nema nikakve potrebe pregeravat.
A 6 faula za 22 minute na parketu utakmicu ne čini niblizu odličnom. Uostalom, to znači da je se grozno nosio sa Kazinsom.
frki - to je najtačnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A Mirzaaa naserem ti se usta
Juka je stvarno pljuno na naciju
Šest faulaa :O zar nije 5 max