Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se samo sjetim kad je počeo da se bavi košarkom.....ovo se zove ispunjenje sna,živ i zdrav puno godina bio momčino.
Svaka cast ljudino! Rijetkost je da neko ima takav talenat i da je toliko skroman i pametan.
Zaslužio si svaki dolar, niko ti ne može reći bilo šta...
ma sta ce mu ko reci covjek kada je bio poveijedjen niko iz saveza ga se nije sjetio a kamo li da je ponudio kakvu pomoć..
Ovo je vrlo malo s obzirom o kakvom se igraču radi. Pa taj novi agent još gori od starog. Pa kako mogu Townes, Gobert, i Jokić 4 puta više zarađivati od tebe, pa nisu oni 4 puta bolji pogotovo ne ova prva 2.
Dobio bi vise, ali Blazersi nemaju cap space.
Neka je tebi sa srecom, ziv i zdrav bio, zivi svoj zivot, ali ostavi se patriotskih komentara kad nisi ni p od patriota.
Patrioti su ovi sto su veceras igrali protiv Ceske, pa ce opet u ponedeljak
kad se samo sjetim koliko je utakmica odigrao za BiH, tacno mogu stat na prste jedne ruke.
Taman da te trampuju u paketu za Duranta.
Aferim Juka ponosu Bosne i Hercegovine
ma bravo majstore sretno I da te povrede zaobiđu i da pokazes ono čemu vrijediš...
Sretno Nurk.
Ma veliki car i patriota, zasluzio svaki dolar
70 miliona dolara..Aaa kru' ti dragi poljubim
"Dom je tamo gdje su pare."
Ljiljan⚜️
odma jedno 5-6 malih hidroelektrana u talu sa SDA gamadi po starom bošnjačkom biznis receptu
Svaka čast!
Dončić i Dragić poderaše Hrvatsku. Mark Cuban protestovo sto Luka igra za Sloveniju, ali ovaj mu reko cao. Nas Juka hoda po Tuzli sa hanumom, pusta sebi patriotsku muziku na Pacifiku a ne moze veceras protiv Čeha da nas malo obraduje. Zao mi je, ali mi ovaj momak nesto puno i ne znaci. Garza i on su isto odradili posla za BIH.
A sjecam se da su mu govorili kakav on, kao nikakav igrac, nema sanse, nemate vi pojma, kome Bog dadne to ni sav svijet ne moze sprijecit.