Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUDINA!
Neka i nije,jer bi moja propala.Zasto ce mi eksperimentalna vakcina sa novom tehnologijom koja ranije nije korištena protiv virusa kojeg cu 99.9% prezivjeti
E, za ovo mu naklon do poda i dozivotni respekt !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jusuf ponos naš 💚
Kad završi košarkašku karijeru, imenovati ga za ministra zdravlja KS, Tamo je puno DIF-ovaca ,,,
Hrvatski cvijet
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
💚
E ovo je čovjek! Kapa do poda❤️
Hvala ti veliki covjece
koji samo patriota...
epa..trebao je on svoj patriotizam davno na parketu pokazati, kad je bio najpotrebniji reprezentaciji nije htio igrati, nije ga bilo ni na mapi, ne trebaju nam sada ni njegove pare, niti vakcine. Ostace upamcen kao neko ko nam je ledja okrenuo kad nam je bio najpotrebniji u kosarci.
dakle opet sadaka, opet uspjeh sda!
Mogao je dati novac i da kupi neko ko može, prodao bi mu Vucic
Pa da pokradu lopovi odma samo licno nista indirektno.
Jusufe ti si odlicje ljudstva.
King!
kao da jesi, kupio je Vucko nama. hvala Nuki
Ja cu da trazim a vi kao nedajte. Stare seljacke fore
I ja sam mislio kupiti vakcine za sve Bošnjake. Sve proizvođače zvao i nedadoše mi. I ja sam ljudina. I ovi novinari ublehe pišu. Kad neko konkretno nabavi i dopremi vakcine u BiH. tada ćemo toga slaviti.
Ustat pa rec Jusuf Nurkić!
Kad oni sto mogu neće ima ko hoće Svaka cast
Nijet je bitan 👏🏻
I nasi onda stanu u odbranu one odvratne maricke i napadnu nurkica ljudinu i svjetsku zvijezdu, hebala vas ona maricka ljigava
stasau ljadro, mosa cemkur po vugla i zeska joj , cucemo se....